Predstavitev Elektre v oddaji Koš

ELE 20. februar, 2008
196
Predstavitev Elektre v oddaji Koš
Bliža se druga polovica tedna in z njo nova oddaja Koš, tedenski magazin o slovenski moški košarki. Pol ure košarkarskih zanimivosti si bo v četrtek ob 18.30 in v petek ob 19.30 mogoče ogledati na slovenski športni televiziji ŠportKlub...

Predstavitev Elektre v oddaji Koš

Bliža se druga polovica tedna in z njo nova oddaja Koš, tedenski magazin o slovenski moški košarki. Pol ure košarkarskih zanimivosti si bo v četrtek ob 18.30 in v petek ob 19.30 mogoče ogledati na slovenski športni televiziji ŠportKlub, poleg tega pa bo oddaja že v četrtek na voljo tudi na novi spletni televiziji Košarkarske zveze Slovenije TV Slobasket. Glavni gost oddaje bo tokrat novi trener Uniona Olimpije Aleksandar Džikiæ.

Oddaja Koš, ki nastaja v osdelovanju podjetja Livita, Združenja klubov lige UPC Telemach in Košarkarske zveze Slovenije, bo ta teden na sporedu že sedmič, odslej tudi na spletni televiziji Slobasket. Osrednji gost oddaje bo tokrat glavni trener Uniona Olimpije Aleksandar Džikiæ, poleg tega pa si bo moč ogledati reportaže z vseh dvobojev 19. kroga lige UPC Telemach in posebno predstavitev košarkarskega kluba Elektra. Omeniti velja še to, da smo se v oddaji posvetili tudi statistično najbolj uspešnim igralcem lige UPC Telemach in predstavili pare 20. kroga.

Iskanje