Pred lokalnim derbijem Elektra Esotech : Hopsi Polzela

ELE 30. november, 2007
224
Pred lokalnim derbijem Elektra Esotech : Hopsi Polzela
V soboto, 1. decembra 2007 ob 19. uri se v Športni dvorani Šoštanj obeta lokalni derbi med ekipama Elektra Esotech in Hopsi Polzela.

Pred derbijem: Elektra Esotech - Hospi Polzela

V soboto, 1. decembra 2007 ob 19. uri se v Športni dvorani Šoštanj obeta lokalni derbi med ekipama Elektra Esotech in Hopsi Polzela. Ekipa iz spodnje Savinjske doline se je po nekaj sušnih letih ponovno vrnila med prvoligaško druščino, kjer trenutno zaseda 8. mesto z tremi zmagami in štirimi porazi. Ekipa ni doživela velikih kadrovskih sprememb kar se pozna v njihovi igri, saj so zelo uigrani in učinkoviti. V povprečju dosegajo skoraj 80 točk na tekmo. Zagotovo se obeta zanimiv lokalni derbi!


IZJAVI PRED TEKMO

Ivan Stanišak, trener Elektre Esotech: "Hopsi so zelo izkušena ekipa, katere prednost je predvsem dejstvo, da že nekaj let igra skupaj in je zaradi tega zelo uigrana. Lahko bi dejal, da zaprtih oči vedo, kako se kdo giba in kaj bo njegova naslednja poteza. Poleg tega v obrambi igrajo zelo čvrsto in agresivno, v rotaciji pa uporabljajo vseh 12 košarkarjev. Pričakujem torej pravi lokalni derbi, v katerem bo ritem zagotovo visok."

Boštjan Kuhar, trener Hopsev Polzele: "Ta teden smo z izjemo rahlo poškodovanega Klemna Lorbka ves čas bili kompletni, tako da tudi v Šoštanj potujemo v popolni postavi. Moštvo Elektre Esotech je v vlogi favorita, a ga bomo kljub temu skušali presenetiti, saj bi zmaga tokrat štela dvojno."


 

Sodniki srečanja:

Delegat: Marjan Geltar (Radovljica)

1. sodnik: Tomo Kovačič (Kranj)

2. sodnik: Sašo Petek (Maribor)

3. sodnik: Roman Horvat (Ljubljana)

Iskanje