Pred dvobojem Elektre z Zlatorogom

ELE 11. november, 2006
202
Pred dvobojem Elektre z Zlatorogom
V soboto 11.11., se bosta ob 19. uri v Športni dvorani Šoštanj pomerili ekipi Elektra Esotech in Zlatorog iz Laškega.

Pred dvobojem Elektre z Zlatorogom

V soboto 11.11., se bosta ob 19. uri v Športni dvorani Šoštanj pomerili ekipi Elektra Esotech in Zlatorog iz Laškega.Objavljamo izjavi obeh trenerjev pred tekmo in njune napovedi.

Bojan Lazič, trener Elektre Esotecha: "Tekmece izjemno spoštujemo, saj menim, da je kolega Zoran Martič izvrstno postavil sistem igre, še posebej v napadu. Oba Američani Zlatoroga sta izjemno kakovostna, čaka nas težko delo, igrati bomo morali taktično zrelo, odgovorno in sestaviti vse malenkosti, ki so velikokrat odločilne, v pravo celoto. Ne vem še, kakšno je stanje z Blažem Ručigajem, ki ima nategnjeno mišico, vsi ostali pa so zdravi in pripravljeni za tekmo."

Zoran Martič, trener Zlatoroga: Na zadnjih treh domačih tekmah smo vselej dosegli stotico. V napadu nam je torej steklo, toda po pokalni tekmi z Roglo sem igralce pošteno okregal zaradi slabega pristopa in posledično kar 87 prejetih točk. Tri mesece smo se trudili, postavljali nekatera pravila in nato vse pokvarili v eni tekmi. Gostovanje v Šoštanju bo eno težjih v prvem delu sezone in to čeprav se bomo z Elektro Esotechom še večkrat pomerili in tekma še ne bo pomembna za končno uvrstitev. Vsekakor pa ima lokalni derbi svoj čar in bo zanimiv.«

Tekmo bodo sodili Igor Poljanšek (Lj), Edvard Lindič (Žiri) in Gregor Mlakar (Škofja Loka). Delegat bo Simon Oblak (Lj).

Tekma bo ob 19. uri v Športni dvorani Šoštanj.

Iskanje