Pred dvobojem Elektre z Zagorjem

ELE 2. november, 2006
200
Pred dvobojem Elektre z Zagorjem
Danes (četrtek) zvečer bo v Zagorju tekma med domačo ekipo in ekipo Elektre Esotech. Objavljamo izjavi obeh trenerjev pred tekmo in njune napovedi.

Pred dvobojem Elektre z Zagorjem

Danes (četrtek) zvečer bo v Zagorju tekma med domačo ekipo in ekipo Elektre Esotech. Objavljamo izjavi obeh trenerjev pred tekmo in njune napovedi.

Drago Gomilar, trener Zagorja: »Pričakujemo težko tekmo, saj je moštvo Elektre Esotecha precej boljše, kot kaže trenuten položaj na lestvici. Vem, da so Šoštanjčani izjemno motivirani in da so se na tokratni dvoboj dobro pripravili, a kljub temu, da treh naših zmag na začetku lige UPC Telemach nismo pričakovali, tudi tokrat čutimo predvsem veliko odgovornost pred domačo publiko. Pred dvobojem sicer nimamo nobenih težav s poškodbami.«ganizatorja igre, res pa je, da je kakovostna razlika med moštvoma več kot očitna.«

Bojan Lazič, trener Elektre Esotech: »Zagorjani so v uvodnih treh tekmah lige UPC Telemach pokazali, da njihovi rezultati niso naključni. So plod dobro sestavljene ekipe, v kateri se je za nameček ustvarila izvrstna 'kemija'. Tekmece zato izjemno spoštujemo, a kljub temu je jasno, da nas tokrat zanima le zmaga. Poškodovanih igralcev nimamo, zato računam, da bomo s pomočjo celotne ekipe na gostovanju tokrat uspešni.«    

Tekmo bodo sodili Damir Javor (LJ), Klemen Peter Dovč (Domžale) in Žiga Rener (Koper). Delegat bo Marjan Geltar (Radovljica).

Tekma bo ob 20. uri v Športni dvorani Zagorje.


Tekme 4. kroga Lige UPC Telemach:

  • Helios : Alpos Šentjur 102:73 (20:16, 23:28, 28:15, 31:14)
  • Triglav : Geoplin Slovan 41:80 (17:15, 9:26, 4:19, 11:20)
  • Zagorje : Elektra Esotech (četrtek, 20:00) 
  • TCG - Loka kava : Kraški zidar JK (sobota, 20:00),
  • Krka : Koper-mladi (sobota, 20:00),
  • Zlatorog : Misel Postojnska jama (sobota, 20:30),

Iskanje