Pred dvobojem Elektre z državnimi prvaki

ELE 12. december, 2007
227
Pred dvobojem Elektre z državnimi prvaki
V sredo, 12. decembra ob 20. uri se bodo v Športni dvorani Šoštanj igralci Elektre Esotech pomerili z aktualnimi državnimi prvaki - Helios Domžale!

Pred dvobojem Elektre z državnimi prvaki

V sredo, 12. decembra ob 20. uri se bodo v Športni dvorani Šoštanj igralci Elektre Esotech pomerili z aktualnimi državnimi prvaki. Helios iz Domžal prihaja v Šoštanj kot ekipa, ki je v prvi slovenski košarkarski ligi doživela le en poraz, osem zmag pa jo uvršča tudi letos na prvo mesto prvenstvene lestvice.

Izjavi pred tekmo:

Ivan Stanišak, trener Elektre Esotech: "O kakovostni Heliosovega trenerja Zorana Martiča in njegovih košarkarjih ne gre izgubljati besed. Že to, da so Domžalčani v zadnjem času premagali Crveno zvezdo in Zlatorog, ob tem pa v gosteh le po spletu okoliščin izgubili proti Ciboni, pač pove dovolj. Mi si torej ne delamo nikakršnih iluzij, bomo pa naredili vse, da se prvakom lige UPC Telemach in pokala Spar čim bolj postavimo po robu."

Zoran Martič, trener Heliosa Domžal: "Že zaradi dejstva, da smo v zadnjih dneh odigrali štiri zporedne težke dvoboje, tudi tekma proti Elektri Esotech ne bo nič lažja. A naša glavna cilja sta nadaljevanje niza zmag v ligi UPC Telemach in nadaljnje držanje visoke ravni forme."

Iskanje