Pred dvobojem Elektra Esotech - Luka Koper

ELE 20. oktober, 2007
199
Pred dvobojem Elektra Esotech - Luka Koper
V soboto, 20. oktobra ob 19. uri čaka košarkarje Elektre nova preizkušnja, saj jim v goste prihaja ekipa iz Kopra, ki se je močno okrepila. Poleg visokega centra Pašaliča, ki je dobre partija prikazal pri Geoplin Slovanu sta Koprčane okrepila tudi dva bivša Šoštanjčana...

Pred dvobojem Elektra Esotech - Luka Koper

V soboto, 20. oktobra ob 19. uri v Športni dvorani Šoštanj čaka košarkarje Elektre nova preizkušnja, saj jim v goste prihaja ekipa iz Kopra, ki se je močno okrepila. Poleg visokega centra Pašaliča, ki je dobre partija prikazal pri Geoplin Slovanu sta Koprčane okrepila tudi dva bivša Šoštanjčana, Miha Čmer in Blaž Ručigaj. V prvem kolu so imeli Koprčano tako že dobljeno tekmo proti Zlatorogu iz Laškega a jim je na koncu zmanjkalo malo zbranosti in športne sreče. Slavili so Laščani. Kako bo danes? Ali bo ekipa Elektre Esotecha vknjižila prvo zmago v novi sezoni?

Objavljamo izjavi obeh trenerjev ter seznam uradnih oseb na tekmi.

Ivan Stanišak, trener Elektre Esotech: "V drugem nas čaka dvoboj z izjemno kakovostno in izkušeno ekipo Luke Koper, za katero za nameček igrata naša bivša košarkarja Blaž Ručigaj in Miha Čmer. Poleg njiju velja sicer posebej izpostaviti še Paniæa, Pašaliæa in Držiæa, ki so vsi po vrsti odlični igralci, zato nam zagotovo ne bo lahko. Bomo pa kljub vsemu z veliko borbenostjo skušali priti do prve zmage v novi sezoni lige UPC Telemach. Veseli me dejstvo, da težav s poškodbami nimamo."

Mihajlo Poček, trener Luke Koper: "Poraz proti Zlatorogu smo nekako preboleli, četudi so se igralcem še med tednom na tekmi pokala Spar proti Jančam po glavi podile misli z dvoboja proti Laščanom, ki smo ga izgubili, četudi smo imeli zmago že v žepu. Verjamem v moje košarkarje, njihovo zbranost in zato optimistično zrem na gostovanje v Šoštanju. Nujno je, da vsako tekmo v ligi UPC Telemach vzamemo resno in da jo odigramo na vso moč. Ni me strah, da pristop ne bo pravi, malce pa me skrbita poškodbi Richterja in Paniæa."

Uradne osebe na tekmi:

  • Delegat: Vinko Potočnik (Slovenske Konjice)
  • 1. sodnik: Matej Špendl (Maribor)
  • 2. sodnik: Ivan Žebeljan (Maribor)
  • 3. sodnik: Dejan Juhart (Maribor)

Iskanje