Pred dvobojem Elektra Esotech : Helios Domžale

ELE 24. oktober, 2006
232
Pred dvobojem Elektra Esotech : Helios Domžale
V sredo, 25.10., se bosta ob 20. uri v Športni dvorani Šoštanj pomerili ekipi Elektre Esotech in Heliosa. Kljub temu, da gostje iz Domžal nastopajo tudi v Jadranski ligi oz. Ligi NLB, bo ekipa Elektre poskušala goste presenetiti na domačem parketu.

Pred dvobojem Elektra Esotech : Helios Domžale

V sredo, 25.10., se bosta ob 20. uri v Športni dvorani Šoštanj pomerili ekipi Elektre Esotech in Heliosa. Kljub temu, da gostje iz Domžal nastopajo tudi v Jadranski ligi oz. Ligi NLB, bo ekipa Elektre poskušala goste presenetiti na domačem parketu.

Tekmo bodo sodili: Matej Špendl (Maribor), Sašo Petek (Maribor) in Dejan Juhart (Maribor), delegat pa bo Anton Camplin (Murska Sobota).

IZJAVI OBEH TRENERJEV PRED TEKMO:

Bojan Lazič, trener Elektre Esotecha: »Pomerili se bomo z izredno kakovostno ekipo, članico lige NLB ABA. A pred dvobojem z Domžalčani se bolj kot z njimi ukvarjamo s sabo in našimi težavami. Tekmo bomo uporabili pred za dodaten dvig naše forme in samozavesti, bomo pa tokrat igrali brez centra Marjana Pojatine, ki mora odslužiti kazen po pretepu na gostovanju v zadnjem dvoboju lige UPC Telemach.«

Memi Bečirovič, trener Heliosa: »Čaka nas kar težka tekma. Elektra Esotech kljub slabem začetku lige UPC Telemach in dveh uvodnih porazih namreč še zdaleč nima slabe tekme. Za nameček smo po nedeljski zmagi nad Zadrom v ligi NLB ABA tako telesno kot psihično izčprani, zato nam v Šoštanju gotovo ne bo lahko. Tekmeci bodo izjemno motivirani, a čeprav igrajo na domačem terenu, sem prepričan, da smo kakovostnejše moštvo in da se bomo domov vrnili z zmago. Z izjemo Smiljana Paviča in Sanela Bajramliča so vsi ostali igralci zdravi.«

Iskanje