Pred dvobojem Elektra Esotech - Alpos Šentjur

ELE 24. november, 2007
224
Pred dvobojem Elektra Esotech - Alpos Šentjur
V soboto, 24. novembra 2007 ob 19. uri košarkarji Elektre gostijo pri ekipi Alpos iz Šentjurja. Pred sezono je ekipo iz Šentjurja okrepil dolgoletni košarkar Elektre...

Pred dvobojem Elektra Esotech - Alpos Šentjur

V soboto, 24. novembra 2007 ob 19. uri košarkarji Elektre gostijo pri ekipi Alpos iz Šentjurja. Pred sezono je ekipo iz Šentjurja okrepil dolgoletni košarkar Elektre Srboljub Nedeljkovič, poleg njega pa so se Šentjurčani okrepili tudi z nekaj zelo dobrimi in kakovostnimi igralci. Obeta se kvalitetna tekma!

Izjavi trenerjev pred tekmo:

Matjaž Čuješ, trener Alposa Šentjurja: "Moštvo Elektre Esotech izjemno spoštujemo, saj ima nekaj kakovostnih posameznikov, še posebej pod košem, poleg tega pa je tudi dobro vodeno. A hkrati vemo, česa smo sposobni, ob dobri pripravljenosti pa nas tokrat zanima le zmaga. Igramo pred domačo publiko, kar je le še motiv več za optimizem."

Ivan Stanišak, trener Elektre Esotech: "Moštvo Alposa Šentjurja je v domači dvorani nedvomno favorit, saj tam je in bo vselej težko premagljiv tekmec tudi za slovenske ekipe, ki nastopajo v ligi NLB. Zato Šentjurčane maksimalno spoštujemo, a vendar menim, da smo se nanje dobro pripravili in da smo se sposobni z njimi kosati tudi v gosteh. Razlog več za moje razmišljanje je dejstvo, da v ekipi težav s poškodbami ali boleznimi nimamo."

Uradne osebe na tekmi:

  • Delegat: Matjaž Rihtaršič (Ljubljana)
  • 1. sodnik: Matej Špendl (Maribor)
  • 2. sodnik: Gregor Mlakar (Škofja Loka)
  • 3. sodnik: Edo Javor (Ljubljana)

Iskanje