Postojnska jama - Elektra Esotech 55:68

ELE 3. december, 2006
226
Postojnska jama - Elektra Esotech 55:68
V 8. krogu Lige UPC Telemach je Elektra Esotech gostovala pri ekipi Misel Postojnska jama. Elektra Esotech je že v začetku tekme povedla in z dobro obrambo dovolila domačinom, da so v prvih 20 minutah tekme dosegli zgolj 13 točk! Rezultat ob polčasu je bil 39:13. Drugi polčas ...

Misel Postojnska jama - Elektra Esotech 55:68

V 8. krogu Lige UPC Telemach je Elektra Esotech gostovala pri ekipi Misel Postojnska jama. Elektra Esotech je že v začetku tekme povedla in z dobro obrambo dovolila domačinom, da so v prvih 20 minutah tekme dosegli zgolj 13 točk! Rezultat ob polčasu je bil 29:13.

V drugem polčasu so domačini začeli z agresivno obrambo in tako prisilili goste k številnim napakam. Kljub nekaj minutni suši, so se igralci Elektre zbrali in obdržali visoko razliko. V zadnji četrtini so igralci Elektre Esotecha nadzirali rezultat tako, da je trener Lazič dal  priložnost še nekaterim mladim igralcem.

Izjavi obeh trenerjev po tekmi:

Matic Vidic, trener Misli Postojnske jame: "V prvem polčasu se moji košarkarji niso držali navodil o igri v napadu, sledile so napake ter nato protinapadi tekmecev, ki so se praviloma končali z lahkimi koši. V drugi polovici tekme smo skušali popraviti vtis, a kaj več od zmanjšanja zaostanka nam ni uspelo. Čaka nas ogromno dela in prepričan sem, da so tega dejstva po tej tekmi dobro zavedli tudi igralci."

Bojan Lazič, trener Elektre Esotech: »Če vzamemo v obzir, da smo brez Mihe Čmera, Marjana Vidoviča in Jerneja Miheliče v prvem polčasu dobili vsega 13 točk, vodili pa že skorajda za 30, sem lahko z igro povsem zadovoljen. Več težav pa imamo z zbranostjo v nadaljevanju. Ko si priigramo prednost, namreč preveč popustimo."


Dvorana Šolskega centra Postojna, gledalcev 200, sodniki Tomo Kovačič (Kranj), Željko Jovanovič (Lj) in Tomaž Dolinar (Nm).

Elektra Esotech: Dobovičnik 4, Ručigaj 19, Nedeljkovič 14, Jeršin 17, Goršek 4, Pojatina 10

Misel Postojnska jama: Glavaš 11, Muha 6, Pietras 18, Nikolič 3, Podboj 2, Zalar 7, Mejak 8

Uradna statistika tekme.

Iskanje