Poletni košarkarski tabor za osnovnošolce Šoštanj 2015

ELE 6. junij, 2015
242
Poletni košarkarski tabor za osnovnošolce Šoštanj 2015

V mesecu avgustu bo potekal tradicionalni Poletni košarkarski tabor za osnovnošolce. Pod vodstvom trenerjev prof. Tomaža Hermana, Mojmirja Cilenška in Mileta Čepina bodo od 24. do 28. avgustva potekale aktivnosti s poudarkom osnovnih košarkarskih elementov. Tabor je namenjen osnovnošolcem od 1. do 9. razreda. Več informacij v prijavnici.


Kaj je košarkarski tabor?

Košarkarski tabor je pogled na svet in življenje skozi košarko. Z udejstvovanjem boste pokazali svojo trdnost, samozavest in željo po tem, da postanete zdrave in zrele osebnosti za vse izzive, ki vas čakajo v življenju. V košarkarskem taboru potekajo treningi in tekmovanja, predvsem pa gre za spoznavanje novih prijateljev, skupna druženja in zdrav način preživljanja prostega časa v poletnih mesecih. Skozi naša druženja se bomo dotaknili vseh pomembnejših elementov in prvin košarkarske igre, jih izboljšali in hkrati vztrajali v športnem duhu in razvijanju prijateljstva.

Zakaj se ga udeležiti?

Otroštvo je obdobje življenja, v katerem se na najboljši način povezujejo družabni, vzgojni in športni cilji. Košarka je šport, ki se neprestano prilagaja duhu in potrebam sodobnega življenja. S to atraktivno igro želimo otrokom približati pot do športa, človekoljubja in strpnosti. Pomagati želimo pri vzgoji in razvijanju otroka v osebnost, ki bo vsem v ponos. Verjamemo, da lahko košarka kot vsestranska športna dejavnost dosti pripomore k oblikovanju teh življenjskih vrednot. Z žogo bodo otroci aktivno zapolnili svoj prosti čas, se pri tem učili in uživali. Poskrbljeno bo tudi za druge aktivnosti in razvedrilo, predvsem pa za varnost med trajanjem tabora.

Iskanje