Poletni košarkarski tabor 2014 uspešno izveden!

ELE 31. avgust, 2014
238
Poletni košarkarski tabor 2014 uspešno izveden!

V petek, 29. avgusta, se je zaključil Poletni košarkarski tabor 2014 za osnovnošolce. Izvedba je bila zelo uspešna, saj je tabor ves čas potekal v dobrem vzdušju in veliki angažiranosti skoraj 50 otrok.


Dečki in deklice, stari od 7 do 14 let, so pod budnim očesom trenerjev Tomaža Hermana, Mileta Čepina in Miška Cilenška izvajali košarkarske aktivnosti pet dni zapored po tri ure na dan v telovadnici Osnovne šole KDK šoštanj. Aktivnosti so temeljile predvsem na predstavitvi osnovnih tehnik košarke, ki so danes za mlade košarkarje poglavitnega pomena, saj je to edini način za napredovanje in omogoča večji užitev v sami igri. Udeleženci prihajajo iz naslednjih osnovnih šol: KDK (šoštanj), Livada, šalek, Gustav šilih, Anton Aškerc, Gorica in MPT (vse Velenje).

Trenerji niso imeli težav pri motivaciji otrok, saj so ti ves čas pridno trenirali ter upoštevali njihove nasvete in zamisli. Otroci so po odzivih sodeč na taboru uživali in prepričani smo, da so se prav vsi naučili nekaj novega o košarki, predvsem pa aktivno in zdravo preživeli pretekli teden. Glede na dobro udeležbo in dobro vzdušje skozi celoten potek tabora se nam za prihodnost igralskega kadra ni potrebno bati, pravzaprav smo prepričani, da bo marsikateri udeleženec letošnjega tabora v prihodnosti v dresu članske ekipe Elektre in tudi širše opozoril nase z dobrimi košarkarskimi predstavami. Vsak udeleženec je na taboru prejel majico in košarkasko žogo.

Tabora so se udeležili Aljoša Brglez, Aljoša Pečnik, Andrej Simiæ, Anže Rotovnik, Blaž Ojsteršek, Boštjan Reberšak, Dane šibanc, Domen Kučiš, Endis Aletiæ, Enej Ibrahimovič, Eric Zager, Filip Ocvirk, Filip Razdevšek, Isak Hankiæ, Jakob Senegačnik, Jan Kikec, Jan Borišek, Jan Ferenc, Jošt Vodušek, Lan Vidonja, Lev Sekuliæ, Miha Rotovnik, Neža Rotovnik, Nik Ferenc, Primož Kersnik, Rene Pačnik, Rok Marinšek, Rok Kastelec, Rok Žerdoner, Rok Radoja, šimen Jelen, Tilen Verbič Kovačič, Tim Andrejc, Tim Ferenc, Tim Lan Potočnik, Timotej Cure, Tjaž Podlinšek, Urban Podvratnik, Vid Ojsteršek, Vid Kotnik, Vid Borišek, Vid Božičevič, Vid Turinek, Žan Pajk, Žiga Miklavžina, Žiga štelcer in Žiga Petrinjak.

Vsem otrokom in njihovim staršem se zahvaljujemo za zaupanje in udeležbo, trenerjem pa za odlično opravljeno delo!

Iskanje