Poletne košarkarske priprave v Savudriji

ELE 22. maj, 2017
252
Poletne košarkarske priprave v Savudriji

Vabimo vse fante od 9. do 19. leta starosti, da se nam v zadnjem tednu počitnic pridružiš na košarkarskih pripravah, ki bodo potekale v kampu Veli Jože v Savudriji. Poletne priprave bodo Breitling Navitimer Replica potekale pod strokovnim vodstvom trenerjev našega kluba. Vabljeni ste tako tisti, ki boste v našem košarkarskem taboru prvič prišli v stik s košarkarsko žogo kot tudi tisti, ki ste “že izkušeni” košarkarji. Igralci bodo razdeljeni v skupine glede na starost ter košarkarsko znanje. Poleg dveh košarkarskih treningov dnevno te čaka še cela vrsta zabavnih aktivnosti in druženje s sovrstniki.


Cena košarkarskega tabora znaša 140,00 € in zajema štiri polne penzione (prenočišče, 5 obrokov hrane dnevno) uporabo igrišč in športnih rekvizitov, organizirane treninge košarke pod strokovnim vodstvom ter avtobusni prevoz na relaciji šoštanj – Savudrija – šoštanj. Plačila bodo v treh obrokih, prvi del do konca meseca junija, drugi del do konca meseca julija ter tretji del pred odhodom na priprave. Podatke za plačilo boste prejeli po spletni pošti.

O vseh podrobnostih se bomo pogovorili Rolex Sky-Dweller Replica na informativnem sestanku, ki bo organiziran v mesecu juniju. Prijavnice se oddajo klubskim trenerjem posameznih selekcij.

PRIJAVNICA

Iskanje