Podpisala tudi Šlutej in Guna

ELE 22. september, 2011
221
Podpisala tudi Šlutej in Guna

V KK Elektra nadaljujemo z uresničevanjem zastavljene vizije kluba s katero se trudimo zadržati mlade talentirane igralce v domačem klubu. Danes sta pogodbi podpisala mlada in talentirana igralca Aljaž šlutej in Jure Guna.


V KK Elektra nadaljujemo z uresničevanjem zastavljene vizije kluba s katero se trudimo zadržati mlade talentirane igralce v domačem klubu. Danes je mladinsko pogodbo podpisal Aljaž šlutej, ki je svoj razkošen talent pokazal na letošnjem evropskem prvenstvu divizije B za kadete v Makedoniji, kjer je kot član slovenske kadetske reprezentance opozoril nase in osvojil naslov evropskega prvaka.

Svojo prvo profesionalno pogodbo je podpisal tudi 20. letni in 213 cm visoki Jure Guna. Jure je sicer precej nepoznan igralec v slovenskem prostoru. Do sedaj je svoje košarkarsko znanje kratek čas pridobival pri Hopsih iz Polzele in v lanski sezoni pri ekipi Vrani Vransko. Vodstvo KK Elektra se je odločilo, da bo Juretu ponudilo priložnost. Le tako se bo Jure razvil v kvalitetnega košarkarja. Velika volja do dela in izjemne motorične sposobnosti mu bodo nedvomno znatno pomagale pri hitrejšem razvoju. 

Ob podpisu pogodb je predsednik kluba Marko štrigl izjavil, da imata oba igralca njegovo popolno zaupanje in da je prepričan, da bosta ob trdem delu svoje znanje zagotovo še nadgradila in se razvila v kvalitetna košarkarja. V klubu deluje zelo kvalitetna strokovna ekipa, ki se bo potrudila, da jima nudi vso podporo in znanje.

Iskanje