Podpis pogodbe o sodelovanju med KK Elektra in Bolnišnica Topolšica

ELE 8. maj, 2007
228
Podpis pogodbe o sodelovanju med KK Elektra in Bolnišnica Topolšica
V ponedeljek, 7. maja 2007, ob 12.30 uri je bila v posebni sobi bistroja Grudnik v Šoštanju novinarska konferenca ob podpisu dolgoročne pogodbe o sodelovanju med KK Elektra in Bolnišnico Topolšica na področju ...

Podpis pogodbe o sodelovanju med KK Elektra in Bolnišnica Topolšica

V ponedeljek, 7. maja 2007, ob 12.30 uri je bila v posebni sobi bistroja Grudnik v Šoštanju  novinarska konferenca ob podpisu dolgoročne pogodbe o sodelovanju med KK Elektra in Bolnišnico Topolšica na področju zagotavljanja zdravniških pregledov za igralce vseh starostnih skupin. Pogodbo sta podpisala Darko Lihteneker, predsednik KK Elektra in Janez Poles, direktor Bolnišnice Topolšica.

V športu je področje zagotavljanja ustreznih zdravniških pregledov, predvsem mladih igralcev, še zelo neurejeno. KK Elektra je eden izmed redkih športnih klubov v Sloveniji, na področju košarke pa celo med prvimi, ki se je lotil sistematičnega urejanja ustreznih zdravniških pregledov za igralce vseh starostnih skupin.

Poleg tega smo na novinarski konferenci napovedali sodelovanje KK Elektra pri dobrodelni akciji Bolnišnice Topolšica za nakup novega CT aparata. Zato bomo celoten izkupiček od vstopnine na zadnji tekmi rednega dela Lige za prvaka, kjer se bosta 12. maja v Športni dvorani Šoštanj pomerili ekipi Elektra Esotech in Krka iz Novega mesta, namenili za nabavo CT aparata Bolnišnice Topolšica.

Iskanje