Podjetje Esotech ostaja pokrovitelj članske ekipe KK Elektra

ELE 16. september, 2006
195
Podjetje Esotech ostaja pokrovitelj članske ekipe KK Elektra
Na sedežu podjetja Esotech d.d. sta generalna direktorica podjetja Esotech d.d., Zofija Mazej Kukovič ter predsednik Košarkarskega kluba Elektra, Darko Lihteneker, podpisala novo enoletno pogodbo o pokroviteljstvu članske ekipe kluba s strani podjetja Esotech. Tako bo članska ekipa tudi v sezoni 2006/07 nastopala ...

Podjetje Esotech ostaja pokrovitelj članske ekipe KK Elektra

Na sedežu podjetja Esotech d.d. sta generalna direktorica podjetja Esotech d.d., Zofija Mazej Kukovič ter predsednik Košarkarskega kluba Elektra, Darko Lihteneker, podpisala novo enoletno pogodbo o pokroviteljstvu članske ekipe kluba s strani podjetja Esotech. Tako bo članska ekipa tudi v sezoni 2006/07 nastopala pod imenom: ELEKTRA ESOTECH.

Kadrovsko in igralsko okrepljena članska ekipa Elektra Esotech je pod vodstvom novega trenerja Bojana Laziča začela trenirati že 1. avgusta. Ekipa bo od 18. septembra do 3. oktobra 2006, kot edina iz EU, igrala na turnirju na Kitajskem, kar za klub predstavlja izjemen dogodek.

Direktorica Zofija Mazej Kukovič in Iztok Hrastel, kot član upravnega odbora kluba, sta na svečanosti ob podpisu pogodbe predstavila Esotechovo poslovno pot na Kitajsko, kjer so veliki poslovni, kakor tudi športni potenciali. Podala sta jim svoje izkušnje s Kitajsko, kjer bodo spoznali nov svet, nova spoznanja s končno ugotovitvijo, da so vrednote na svetu zelo različne. Zaželela sta jim veliko športnih uspehov, tako na Kitajskem, kakor doma.

S sklenjeno pogodbo in ostalimi aktivnostmi podjetje Esotech iz Velenja izkazuje širšo družbeno odgovornost, saj poleg članske ekipe KK Elektra podpira tudi kulturne, znanstvene in druge športne aktivnosti.


Predstavitev podjetju Esotech d.d.

Delniška družba Esotech, ki ima sedež na Preloški cesti 1 v Velenju, je nastalo leta 1952 (takrat pod imenom ESO). Družba Esotech je po osamosvojitvi Slovenije spremenila dejavnost iz težke industrije v inženiring, s ciljem, obvladati najboljše dosegljive tehnologije. V podjetju so razvoj nadaljevali v ekološko usmerjeno podjetje z visoko podporo informacijskih tehnologij. Razvoj podjetja temelji na izjemno močni povezavi z največjimi slovenskimi inštituti in z vzpostavitvijo mreže dobaviteljev in izvajalcev. Podjetje Esotech je tudi ustanovilo gospodarsko interesno združenje Slovenski ekološki grozd, v katerem je tudi nosilno podjetje.

Razvoj družbe je usmerjen v obvladovanje visokih tehnologij, ki imajo skupni imenovalec v energetiki in ekologiji z visoko podporo informacijskih tehnologij. Poslanstvo Esotecha je, da skupaj USTVARJAMO BOLJŠI SVET ZA VSE NAS, ki bo služil vsem živim bitjem in predvsem našim naslednikom.

Več o podjetju Esotech lahko izveste na njihovi spletni strani: http://www.esotech.si

Iskanje