Plan dela poletje 2007

ELE 31. maj, 2007
203
Plan dela poletje 2007
sezona 2006/07 je že skoraj za nami. Bila je bolj ali manj športno uspešna, vsekakor pa koristna, saj smo se vsi skupaj naučili kaj novega. Izrabil bi priložnost in se zahvalil za vaše razumevanje. Vsi v klubu se zavedamo...

 

Spoštovani starši in člani kluba,

sezona 2006/07 je že skoraj za nami. Bila je bolj ali manj športno uspešna, vsekakor pa koristna, saj smo se vsi skupaj naučili kaj novega. Izrabil bi priložnost in se zahvalil za vaše razumevanje. Vsi v klubu se zavedamo, da aktivno treniranje prinese marsikatero odrekanje in prilagajanje urnika celotne družine. Ravno zato vam letos posredujemo okvirni plan dela za poletje že v mesecu maju, tako da boste lažje planirali dopust in vaše ostale poletne aktivnosti:


JUNIJ: vse ekipe, z izjemo mladincev in kadetov, bodo končale z aktivnostmi najkasneje do konca šolskega leta. Mladinci in kadeti končajo 29.6.2007.

JULIJ: prosto za počitniško veselje

V tem mesecu je veliko kampov (košarkarskih taborov), kamor lahko gredo fantje na lastno željo. Predvsem bi želeli, da se v čim večjem številu udeležijo kampa v organizaciji KZS v Postojni. Informacije dobijo igralci na naših spletnih straneh, lahko pa za mnenje povprašajo svojega trenerja.

Kampi so tudi ob slovenski in hrvaški obali. Na tak način je mogoče izkoristiti in združiti družinski dopust z udeležbo na kampu.

NOVO: vse osnovnošolce bi želel povabiti v naš košarkarski tabor, ki bo prvi teden v juliju v Šoštanju. Več informacij bo v kratkem na naši internetni strani, lahko pa se pozanimate tudi pri vašem trenerju.

KDAJ BOMO ZAČELI S TRENINGI V NOVI SEZONI ?

AVGUST:  -mladinci, kadeti (l. 89,90,91,92) trenerji Cerar, Rupreht začetek treningov 6.8.2007.
                  . Predvidoma v tem mesecu tudi teden dni intenzivnega treniranja 2x dnevno .                      
  
  -pionirji (l.93,94) trener Herman Tomaž in Rajko Rituper: začetek treningov v ponedeljek 20.8.2007. Predvidoma tri dni v avgustu intenzivnega treniranja 2x dnevno.

  - vsi ostali: s treningi pričnejo po prvem septembru, vse informacijo dobijo v šoli.

Vsa podrobna navodila, informacije glede ure in lokacije treningov dobijo fantje pri svojem trenerju.

Vsem skupaj želim vesele počitnice,

vodja mlajših selekcij
Peter Rotovnik

Iskanje