Peter Rotovnik nov športni direktor KK Elektra

ELE 26. maj, 2011
204
Peter Rotovnik nov športni direktor KK Elektra

Včeraj, 25.5.2011, je bil na 1. seji upravnega odbora KK Elektra imenovan nov direktor KK Elektra zadolžen za športni del delovanja kluba. In sicer je bil na to odgovorno funkcijo potrjen dolgoletni član KK Elektra Peter Rotovnik. 


Na včerajšnji zelo produktivni 1. seji novega UO KK Elektra se je sprejelo nekaj zelo pomembnih odločitev:

1. Članom UO se je predstavil kandidat za direktorja Peter Rotovnik. Peter Rotovnik, ki je dolgoletni član kluba in je delo športnega direktorja KK Elektra že opravljal v sezoni 2008/09, je na seji predstavil svoj program in vizijo dela.

UO KK Elektra je soglasno potrdil g. Petra Rotovnika za direktorja kluba do konca mandata UO.

2.  UO KK Elektra je soglasno potrdil Tomaža Sinigajdo za sekretarja kluba.

3.  UO KK Elektra ugotovil, da z datumom skupščine in razrešitvijo starega UO, preneha tudi delovanje funkcije vodje mlajših selekcij g. Janka Bukoviča in funkcija članov strokovnega sveta. 

Za vodjo strokovnega sveta se na predlog predsednika kluba predlaga Marjana Grudnika.

UO KK Elektra je soglasno potrdil g. Marjana Grudnika za vodjo strokovnega sveta.

4.  Na zadnji skupščini kluba izvoljeni podpredsednik g. Darko Lihteneker je podal pisni odstop iz položaja podpredsednika KK Elektra iz osebnih razlogov.

UO KK Elektra je soglasno potrdil odstop g. Darka Lihtenekerja iz mesta podpredsednika KK Elektra.  

 

Pred novim direktorjem kluba, ki mu ob tej priložnosti čestitamo ob imenovanju na to funkcijo, je še veliko izzivov in veliko dela. Prav tako pa veliko dela čaka tudi novi UO, ki pa se teh izzivov ne boji in optimistično zre v prihodnost. 

Iskanje