(P)ostanite član Košarkarskega kluba Elektra

ELE 27. februar, 2017
253
(P)ostanite član Košarkarskega kluba Elektra

Košarkarski klub Elektra bo v naslednjem letu praznoval 70-letnico obstoja društva in igranja košarke v šaleški dolini. Skozi vsa ta leta se je različnih aktivnostih kluba udeležilo ogromno število posameznikov. Eni so bili v klubu le kratek čas, drugi so košarki posvetili nekaj let, imamo pa tudi posameznike, kateri so v košarki aktivni skoraj celotno življenjsko obdobje. Vsi pa imajo eno skupno točko: ljubezen do košarke! Bogata tradicija košarke se izraža tudi v podpori, ki jo ima klub med ljubitelji košarke. 


V vseh teh letih se je klub spopadal tudi z različnimi organizacijskimi in finančnimi težavami, ki jih je bolj ali manj uspešno reševal. V preteklem letu je klub zašel v resne finančne težave. Žrtev gospodarskih težav (recesije) in prevelikih tekmovalnih apetitov v preteklosti je udejstvovanje kluba v 1.SKL. V naslednjem petletnem obdobju je klub v postopku finančnega prestrukturiranja. V potrjenem postopku poenostavljene prisilne poravnave klub uspešno sanira finančno situacijo.

V letošnji sezoni klub sodeluje v 2.SKL. Rezultati niso bili najbolj obetavni, vendar se je situacija bistveno izboljšala ob vrnitvi dveh domačih igralcev. Cilj članske ekipe – obstanek v 2.SKL z predvsem domačimi igralci, je vse bolj realen. Glavni cilj pa še vedno ostaja vzgoja mladih igralcev in popularizacija košarke v šaleški dolini.

Ker želimo v Košarkarskem klubu Elektra povezati različne generacije ljubiteljev košarke tudi izven jubilejnih let, vas vabimo, da postanete oz. ostanete član Košarkarskega kluba Elektra. KK Elektra je organiziran kot društvo in ima tudi svoje člane. V preteklih letih se je število članov vrtelo okrog 200.  Tako veliko število članov kluba nas uvršča med najštevilčnejše košarkarske organizacije v Sloveniji in najštevilčnejše športne organizacije v šaleški dolini.

Košarkarski klub Elektra svojim članom nudi:

  • brezplačen vstop na vse domače tekme članske ekipe (vstop je v letošnjem letu tudi sicer prost)
  • možnost aktivnega delovanja v organih kluba, predvsem na skupščini kluba, kjer bo imel vsak član kluba glasovalno pravico;
  • popuste pri nakupu športne opreme v več športnih trgovinah, 
  • možnost rednega tedenskega igranja košarke v okviru sekcije veteranov kluba,
  • nakup športnih artiklov v klubski trgovini s članskim popustom.

S plačilom letne članarine podprete tudi delovanje mlajših selekcij Košarkarskega kluba Elektra, katerim namenjamo zbrana sredstva od članarine. Naj omenimo le to, da v klubu trenira košarko okoli 140 mladih igralcev in igralk.

V kolikor smo vas prepričali, da boste (p)ostali člani Košarkarskega kluba Elektra vas vabimo, da plačate letno članarino v znesku 30,00€ in v zameno boste po pošti prejeli člansko izkaznico, s katero boste lahko koristili vse zgoraj navedene članske ugodnosti. V kolikor želite imeti na članski izkaznici svojo fotografijo, le-to v digitalni obliki pošljite na info@kk-elektra.si. 

Članarino je potrebno do 15. MARCA 2017 nakazati na klubski bančni račun  SI56 0510 0801 3835 296 ABANKA VIPA d.d..

Lep športni pozdrav!

Predsednik KK Elektra:

Stane Breznik

Iskanje