Otvoritev sezone odlično uspela

ELE 31. marec, 2008
228
Otvoritev sezone odlično uspela
V nedeljo sta bili v športni dvorani Polzela organizirani otvoritveni tekmi pionirske sezone 2008/09 in trenerski seminar za kategorije U-14 in U-12. Prireditev je odlično uspela, udeležili pa so se je prav vsi nadebudni igralci in igralke, po en iz vsakega kluba, sodelujočega v 1. SKL za pionirke in pionirje.

Otvoritev sezone odlično uspela

V nedeljo sta bili v športni dvorani Polzela organizirani otvoritveni tekmi pionirske sezone 2008/09 in trenerski seminar za kategorije U-14 in U-12. Prireditev je odlično uspela, udeležili pa so se je prav vsi nadebudni igralci in igralke, po en iz vsakega kluba, sodelujočega v 1. SKL za pionirke in pionirje. Več o prireditvi izveste ob ogledu fotogalerije.

Posebna gosta prireditve sta bila Matej Krušič (Helios Domžale) in košarkarica Merkurja Celja Živa Zdolšek, ki sta letos oba uvrščena na širši seznam članskih reprezentanc. Oba sta na tekmah izvedla prvi met za žogo.

O strelcih in strelkah na revialnih tekmah ne gre izgubljati številk, zatorej omenimo le, da sta se pri fantih ekipi Zahoda in Vzhoda razšli brez zmagovalca (72:72), pri dekletih pa so bile "zahodnjakinje" s 63:53 ugnale košarkarice Vzhoda. Tako igralke kot igralci so pokazali veliko znanja in borbenosti, med seboj pa so ob odličnem vzdušju kar tekmovali, kdo bo naredil bolj atraktivno potezo.

Vsi so se pomerili tudi v priljubljeni igri "knock out", v kateri je pri košarkaricah zmagala Barbara Volarič (Janina), pri fantih pa Filil Pesek Omerzel (Komenda). Naslov najbolj borbenih igralk po oceni trenerjev sta si prislužili Nika Razgoršek (Trbovlje) in Kaja Smolnikar (Domžale), pri igralcih pa Žiga Kalarmar (Radenska Creativ Sobota) in Tomaž Bolčina (Ajdovščina).

VIDEO POSNETEK Z OTVORITVENIH TEKEM

FOTOGALERIJA


Iz Košarkarskega kluba Elektra sta se otvoritvenih tekem udeležila Kristina Bajcer (na sliki št. 7) in Aldin Hasič!

Iskanje