Odlična predstava Elektre bila v zaključku za las prekratka za prvo letošnjo zmago

ELE 30. november, 2014
280
Odlična predstava Elektre bila v zaključku za las prekratka za prvo letošnjo zmago

Včeraj, v soboto 29.11.2014 je Elektra šoštanj gostovala v Domžalah pri Helios Sunsih. Dodobra napolnjena dvorana je spremlajala odlično tekmo v kateri so v zaključku nekoliko več sreče imeli domači, ki so tekmo dobili s 76:72.


Tekma se je začela s kar nekaj zgrešenimi meti na obeh straneh in tako so gledalci na prvi koš čakali nekaj več kot dve minuti. Ekipi sta se v nadaljevanju sprostili in zadevali odprte mete in jasno je bilo, da bo tekma zelo zanimiva in izenačena. Bolje so sicer tekmo začeli gostitelji, ki so po prvi četrtini vodili s 22:16, a je druga četrtina pripadla Elektri (14:18), ki je pred zadnjim napadom polčasa tudi vodila za dve, a je Korošec z zadeto trojko ob zvoku sirene pokvaril kratko veselje gostov. Tretja četrtina je postregla z zelo čvrsto igro obeh ekip in tako so gledalci v tem delu videli najmanj zadetih košev. Ponovno je v prednost prešla domača zasedba, ki je v tretji četrtini vodila že za 13 točk, a je Elektra v zadnji četrtini predvsem na krilih Urbana Bukoviča, ki je v ključnih trenutkih zadel dve trojki, prišla nazaj v igro. V napetih zadnjih minutah tekme so nekaj sumljivih situacij sodniki sodili v korist domačega moštva, a Elektra je z odlično obrambo držala priključek in 1:20 minute do konca celo povedla za točko, a ji je zmaga na koncu žal ušla iz rok. Nedvomno smo spremljali eno boljših predstav Elektre v letošnji sezoni, če ne celo najboljšo. Prikazali so srčno in borbeno igro, a jim je v veliki želji po prvi zmagi v zaključku zmanjkalo nekaj športne sreče.

Čestitke fantom za prikazano igro!!! In čestitke trenerju za odlično vodenje tekme!!!

Izjava trenerja Kobaleta po tekmi je bila zelo kratka:"Bili smo blizu uspeha. V ključnih trenutkih tekme smo bili premalo odločni. Čestitke fantom za borbenost, Helios Sunsem pa za zmago."

Helios Suns : Elektra šoštanj 76:72 (22:16, 14:18, 15:11, 25:27)

Strelci za Elektro: Bukovič U. 18 (4/7 za 3t), Bajramliæ 13, Horvat 11, Zagorc in Brčina po 8, Lekiæ in Malus po 7

GLAVO GOR FANTJE!!! SKUPAJ Z VAMI VERJAMEMO, DA NAM BO KMALU USPELO!!!

Iskanje