Oddaja Koš tudi na TV Slovenija

ELE 12. oktober, 2009
192
Oddaja Koš tudi na TV Slovenija

V torek, 13. oktobra, se z jubilejno, 60. oddajo po štirih mesecih vrača najbolj priljubljena košarkarska oddaja Koš, ki si jo bo v tej sezoni moč ogledati tudi na TV SLO 2 (vsak torek ob 16.35) in šport TV (vsak torek ob 20.00), seveda pa tudi na TV Slobasket. Gost prve oddaje v novi sezoni je dr. Mik Pavlovič,..


Oddaja Koš tudi na TV Slovenija


V torek, 13. oktobra, se z jubilejno, 60. oddajo po štirih mesecih vrača najbolj priljubljena košarkarska oddaja Koš, ki si jo bo v tej sezoni moč ogledati tudi na TV SLO 2 (vsak torek ob 16.35) in šport TV (vsak torek ob 20.00), seveda pa tudi na TV Slobasket. Gost prve oddaje v novi sezoni je dr. Mik Pavlovič, košarkarski strokovnjak in analitik, avtorji oddaje pa obljubljajo atraktiven pregled prvega kroga Lige Telemach z najlepšimi akcijami.

NAPOVED GOSTA

Dr. Mik Pavlovič ocenjuje, da je uvrstitev na četrto mesto na evropskem prvestvu za slovensko reprezentanco uspešna, v oddaji Koš pa se ozre tudi že na prihodnjo akcijo, svetovno prvenstvo 2010 v Turčiji. So ambicije Slovenije upravičeno visoke? Je lahko Jure Zdovc podobno uspešen tudi z Unionom Olimpijo? Vse to, obenem pa tudi, kaj je gospodarska kriza prinesla slovenski košarki, si lahko ogledate v 1. oddaji nove sezone, v torek, 13. oktobra, ob 16.35 na TV SLO 2, ob 20.00 na šprot TV in od 20.30 naprej na TV Slobasket.


IZZIV ZA GOSTA IN GLEDALCE

V vsaki oddaji bo potekal tudi IZZIV, nagradna igra, ki bo popestrila program in nagradila zveste gledalce. Gost bo odgovarjal na 5 vprašanj, povezanih s košarko, na koncu si bo vprašanje izmislil še sam, nanj pa boste odgovorili vi. Vsak teden bomo nato izžrebali srečnega nagrajenca ali nagrajenko, ki bo prejel lepo nagrado. Več pa v oddaji Koš vsak torek na TV SLO in šport TV!

Iskanje