Obvestilo mladim igralcev in njihovim staršem

ELE 9. junij, 2008
196
Obvestilo mladim igralcev in njihovim staršem
Na spletnih straneh objavljamo načrt dela mlajših selekcij KK Elektra v poletnem času ter nekaj koristnih informacij za mlade igralce in njihove starše.

NAČRT DELA MLAJŠIH SELEKCIJ V POLETJU 2008

Sezona 2007/08 je že skoraj za nami. Bila je bolj ali manj športno uspešna, vsekakor pa koristna, saj smo se vsi skupaj naučili kaj novega. Izrabil bi priložnost in se zahvalil za vaše razumevanje. Vsi v klubu se zavedamo, da aktivno treniranje prinese marsikatero odrekanje in prilagajanje urnika celotne družine. Ravno zato vam letos posredujemo okvirni plan dela za poletje že v mesecu juniju, tako da boste lažje planirali dopust in vaše ostale poletne aktivnosti:

JUNIJ: vse ekipe, z izjemo mladincev in kadetov, bodo končale z aktivnostmi najkasneje do konca šolskega leta. Mladinci in kadeti končajo 29.6.2007.

JULIJ: prosto za počitniško veselje

V tem mesecu je veliko kampov (košarkarskih taborov), kamor lahko gredo fantje na lastno željo. Informacije dobijo igralci na naših spletnih straneh, lahko pa za mnenje povprašajo svojega trenerja. Kampi so tudi ob slovenski in hrvaški obali. Na tak način je mogoče izkoristiti in združiti družinski dopust z udeležbo na kampu.


KDAJ BOMO ZAČELI S TRENINGI V NOVI SEZONI ?

AVGUST:

  • mladinci, kadeti (trener Borut Cerar) ponedeljek, 4. avgust.
  • pionirji (trener Herman Tomaž) ponedeljek, 18 avgust
  • pionirji U12 (trener Čepin Mile) prvi teden septembra
  • vsi ostali: s treningi začnete po prvem septembru, vse informacijo dobijo v šoli ali pri svojem trenerju.

Vsa podrobna navodila, informacije glede ure in lokacije treningov dobijo fantje pri svojem trenerju. Njihovi kontakti so objavljeni na naši internetni strani.

Vsem skupaj želim vesele počitnice,

vodja mlajših selekcij
Peter Rotovnik


VEČ INFORMACIJ O MLAJŠIH SELEKCIJAH KK ELEKTRA!

Iskanje