Novoletne aktivnosti ekipe Elektra Esotech

ELE 6. januar, 2006
199
Novoletne aktivnosti ekipe Elektra Esotech
Članska ekipa Košarkarskega kluba Elektra, ki nastopa v 1. A slovenski košarkarski ligi, je prvenstvene aktivnosti v letu 2005 zaključila 17. decembra z domačo tekmo proti ekipi iz Zagorja. Krajši ...

Novoletne aktivnosti ekipe Elektra Esotech

Članska ekipa Košarkarskega kluba Elektra, ki nastopa v 1. A slovenski košarkarski ligi, je prvenstvene aktivnosti v letu 2005 zaključila 17. decembra z domačo tekmo proti ekipi iz Zagorja. Krajši premor do naslednje prvenstvene tekme so igralci pod vodstvom Dušana Hauptmana izkoristili za intenzivnejše treninge in tudi za stik z najpomembnejšimi sponzorji.

Že pred Božičem, natančneje 21. decembra 2005, je članska ekipa skupaj z vodstvom kluba obiskala Termoelektrarno Šoštanj, kjer je obiskovalce sprejel direktor dr. Uroš Rotnik. V krajšem govoru je prisotnim predstavil zgodovino in prihodnje načrte podjetja in vsem zaželel prijetne praznike ter veliko športnih uspehov v leto 2006. Nato pa je vse obiskovalce povabil na voden ogled Termoelektrarne Šoštanj, ki je eden izmed največjih proizvajalcev električne energije v Sloveniji.

V sredo, 4. januarja 2006, je člansko ekipo, oba trenerja in vodstvo kluba sprejela predsednica uprave podjetja Esotech, gospa Zofija Mazej Kukovič. Igralcem je predstavila dejavnost podjetja Esotech, ki je usmerjeno v obvladovanje visokih tehnologij, ki imajo skupni imenovalec v energetiki in ekologiji z visoko podporo informacijskih tehnologij. Hkrati je zaželela vsem prisotnim čimbolj uspešno leto 2006 in vsem podarila knjigo Ljudje in Esotech.

Na obeh srečanjih s sponzorji so predstavniki ekipe Elektra Esotech izročili gostiteljem simbolična darila v obliki košarkarske žoge s podpisi vseh igralcev in strokovnega vodstva ter se obema podjetjema zahvalili za vso podporo, ki jo nudita klubu za uresničevanje zastavljenih ciljev.

Iskanje