Novi predsednik združenja moških klubov 1. A SKL

ELE 21. marec, 2007
194
Novi predsednik združenja moških klubov 1. A SKL
Na četrti seji Združenja slovenskih moških košarkarskih prvoligašev v tej sezoni so po dveh letih vršilca dolžnosti Mihaela Letonjo nadomestili z Romanom Volčičem, direktorjem ...

KZS in Ekipa, 21.3.2007:

Novi predsednik združenja moških klubov 1. A SKL

Na četrti seji Združenja slovenskih moških košarkarskih prvoligašev v tej sezoni so po dveh letih vršilca dolžnosti Mihaela Letonjo nadomestili z Romanom Volčičem, direktorjem prodaje pri podjetju UPC Telemach, ki je glavni pokrovitelj 1. SKL za moške. Ta se že sezono in pol imenuje liga UPC Telemach.

Roman Volčič je kot velik košarkarski navdušenec že od vstopa podjetja UPC Telemach sodeloval pri izboljševanju prepoznavnosti tega tekmovanja, pred časom pa se je 43-letni poslovnež odločil, da kandidira za mesto predsednika združenja 1. A SKL, na čelu katerega je bil zadnji dve leti kot vršilec dolžnosti predstavnik KK Elektra Esotech Mišo Letonja.

Združenje je na ponedeljkovi seji po žrebu parov drugega dela lige UPC Telemach najprej pohvalilo Letonjevo delo, nato pa se lotilo Volčičeve kandidature. Ta je bila sprejeta brez posebnih težav, enako pa velja tudi za sprejem Lada Gorjana, sicer direktorja košarkarjev domžalskega Heliosa, za prvega podpredsednika združenja. Drugega podpredsednika bo združenje izbralo naknadno, enako pa velja tudi za ostale predstavnike v organih KZS. Velja omeniti še, da sta bila tako Volčič kot Gorjan potrjena do konca sezone 2007/08.

 


Fotografija: ROMAN VOLČIČ - na položaju predsednika Združenja slovenskih moških košarkarskih prvoligašev je nasledil Miša Letonjo. (foto: Primož Lavre)

Iskanje