Nova ugodnost za člane KK Elektra

ELE 20. december, 2013
223
Nova ugodnost za člane KK Elektra

Obveščamo te, da je naš klub začel sodelovati s podjetjem Sportmade Slovenija. Podjetje Sportmade ima v svoji ponudbi bogato izbiro košarkarske opreme znamk Nike in Jordan po zelo ugodnih cenah. 


SPOšTOVANI ČLAN KOšARKARSKEGA KLUBA ELEKTRA!

  Obveščamo te, da je naš klub začel sodelovati s podjetjem Sportmade Slovenija. Podjetje Sportmade ima v svoji ponudbi bogato izbiro košarkarske opreme znamk Nike in Jordan po zelo ugodnih cenah.  

Zaradi omenjenega sodelovanja ti podjetje Sportmade Slovenija omogoča nakup športne opreme po še ugodnejših cenah!  Vsak član našega kluba prejme svojo unikatno kodo, ki je pisana na njegovo ime in jo lahko v prihodnje koristi pri nakupovanju preko spletne trgovine www.sportmade.si.  

KAKO PRIDOBIM S KODO?

Vsak član KK Elektra s plačano letno članarino za tekočo leto si lahko pridobi svojo kodo za popust pri sekretarju KK Elektra. Za pridobitev kode pišite na email sekretar@kk-elektra.si ali tomaz.sinigajda@kk-elektra.si. Navedite ime in priimek člana ter člansko številko oz številko izkaznice. Kodo za popust boste nato prejeli na vaš email.

KAJ PRIDOBIM S KODO?  

S kodo vsak član našega kluba s plačano letno članarino pridobi dodatni 10% popust na že tako ugodne cene!  

KAKO UPORABLJAM KODO?  

Pri vsakem nakupu, ki ga želiš opraviti, Te spletna trgovina vodi do košarice. V košarici je posebno okno (koda s popustom), kamor vneseš svojo kodo. Nato klikneš na oznako ``uveljavi kupon`` in Tvoja cena se bo avtomatično znižala.  

KAKO RAVNATI S KODO?  

Koda, ki si jo prejel je pisana na Tvoje ime in je edinstvena. Zaradi kode si deležen dodatnih popustov, ki na določene artikle znašajo tudi do 50% glede na redno ceno. Prav tako boš zaradi kode udeležen v različnih akcijah in žrebanjih, ki bodo potekala znotraj podjetja Sportmade.

Koda je namenjena le Tebi spoštovani član in je ne uporabljaj ali deli s komerkoli drugim!   

Vabljeni k nakupu! 

Iskanje