Nova okrepitev Elektre Esotech

ELE 8. avgust, 2007
216
Nova okrepitev Elektre Esotech
Igralci Elektre Esotecha, ki so pričeli s pripravo na sezono v ponedeljek, so danes dobili novega soigralca na poziciji organizatorja igre. To je 23-letni in 190 cm visoki Mihajlo Bogešiæ, ki prihaja iz Vojvodine. Po podpisu dveletne pogodbe (1+1) je vodja...

Nova okrepitev Elektre Esotech

Šoštanj, 8. avgust 2007: Igralci Elektre Esotecha, ki so pričeli s pripravo na sezono v ponedeljek, so danes dobili novega soigralca na poziciji organizatorja igre. To je 23-letni in 190 cm visoki Mihajlo Bogešiæ, ki prihaja iz Vojvodine. Po podpisu dveletne pogodbe (1+1) je vodja strokovnega sveta KK Elektra, Mišo Letonje, dejal: "Z dogovorom o sodelovanju med Elektro Esotech in organizatorjem igre Mihajlom Bogešičem smo v večji meri zapolnili zunanje igralne pozicije, sedaj pa se bodo posvetili novim okrepitvam na igralnih pozicijah pod košem. Upamo, da bomo uspeli ekipo sestaviti do 15. avgusta, saj po tem datumu pričenjamo z intenzivnejšimi pripravami na novo tekmovalno sezono."

Mihajlo Bogešiæ je svojo športno pot pričel v subotiškem košarkarskem klubu Spartak, kjer je kar štiri sezone igral za člansko ekipo. V začetku pretekle sezone se je podal v Bosno in Hercegovino, kjer je polovico sezone nastopal za ekipo Grude, nato pa se je v marcu tega leta pridružil ekipi Kopra. Za primorsko ekipo je nastopil na 11 tekmah v Ligi UPC Telemach in je v povprečju igral skoraj 26 minut na tekmo. V povprečju je dosegel 10,5 točke ter dodal še 1,3 skoka in 2,5 asistence.

Iskanje