Nemotivirana Elektra zabeležila nov poraz

ELE 13. april, 2013
204
Nemotivirana Elektra zabeležila nov poraz

Razen  nekaj dobrih  uvodnih in zadnjih minut Elektre, je preostanek srečanja najbolje čim prej pozabiti. V domačih vrstah si pozitivno oceno zasluži le Bajramliæ, ki se je boril in igral odlično. Po njegovi zaslugi se je Elektra v zadnji četrtini le prebudila in prišla na le 6 točk zaostanka. A gostje so zdržali nalet in zasluženo slavili.  



LIGA TELEMACH, LIGA ZA OBSTANEK, 7. KOLO:

Sobota, 13. aprila:  

ELEKTRA šOšTANJ : GROSUPLJE 45:58

(11:12, 7:16, 10:12, 17:18)

Bajramlič 11, Zagorc 7 (5 podaj); Tratnik in Zagorac (7 skokov) po 13.

STATISTIKA

Košarkarji Grosupljega so v zadnjem tednu naredili dva velika koraka k obstanku v Ligi Telemach. V sredo so premagali neposrednega tekmeca za izpad LTH Castings Mercator, zdaj pa so zabeležili še nekoliko nepričakovano zmago v šoštanju. Tri kola pred koncem sezone imajo praktično dve zmagi prednosti pred ekipo iz škofje Loke, ki bo očitno svoje mesto med elito morala prepustiti Splošni plovbi Portorož. Ta je isti dan sklenila sezono v 2. SKL z izkupičkom 23-1.

Varovanci trenerja Predraga Miloviæa - pod njegovim vodstvom je Grosuplje zabeležilo šest zmag v desetih nastopih - so nastopili izredno motivirano in zbrano. Vseh štirideset minut so garali za skupni cilj in ga tudi dosegli. Do prednosti 22:14 so se prebili takoj na začetku druge četrtine ter nato vse do konca nadzorovali potek dogodkov na parketu.

V osmem kolu za obstanek bo Elektra gostovala na Polzeli, Grosuplje pa se bo doma pomerilo s Slovanom.  

 

IZJAVI TRENERJEV PO TEKMI:

Rajmond Rituper, trener Elektre šoštanja:
"Ponovila se je tekma z Rogaško Crystalom, ko nismo našli motiva za zmago. S katastrofalnim napadom ne moremo premagati nikogar. Upam, da najdemo motiv do konca sezone in poizkusimo doseči še kakšno zmago." 

Predrag Miloviæ, trener Grosupljega:
"Za nami je še ena tekma, ki smo jo dobili z zelo dobro obramb. To je bil ključ do uspeha. O kakšni hudi kvaliteti prikazane košarke ne moremo govoriti, saj tempo tekmovanja z dvema tekmama na teden utrudi tudi kakšno boljšo ekipo, kaj šele našo. Čestitke mojim fantom, ki so se držali dogovorjenega. še enkrat je Mitja Kocmur odlično pripravil našo ekipo. vesel sem, da smo se po pestih mesecih dvignili iz zadnjega mesta Lige Telemach. Čestitke tudi Elektri za športno igro."   

Iskanje