Naši otroci na tekmah

ELE 5. september, 2024
215
Naši otroci na tekmah

Po incidentu na športni prireditvi, članek RTV MMC


Danes je na portalu RTV SLO MMC izšel zelo dober članek v zvezi s sobotnim incidentom na otroški športni prireditvi. V celoti si ga lahko preberete na povezavi:

https://www.rtvslo.si/sport/rekreacija/pretepi-na-otroskih-tekmah-galic-turnirji-so-postali-mucni/719916

V KK Elektra pozivamo in apeliramo na vse starše naših otrok, da se ob igrišču na tekmah vedejo in navijajo športno. Kakšen je kodeks obnašanja lahko preberete na:

https://sportna-zveza-sostanj.org/javno/dokumenti/668b8533eacda-%C4%8Castna%20star%C5%A1evska.pdf

Na športno kariero vašega otroka bo v razvoju vplivalo ogromno dejavnikov. Starši ničesar ne pospešite s svojim slabim vedenjem ob igrišču, pritiski na trenerja ali celo pritiski na vašega otroka. Delo v skupini, socializacija, zdrav športni način življenja, zabava s prijatelji so dovolj velike vrednote, da se vam vašega otroka splača spodbujati k treniranju.

Veseli smo, da obiskujete tekme otrok. V klubu našim navijačem zaupamo in se skupaj veselimo uspehov naših ekip. Morebitna odstopanja ne bomo tolerirali in bomo v primeru izgredov odločno ukrepali.

Zavedajmo se, da so to naši otroci in da ti radi vidijo nas starše nasmejane, kako uživamo in se veselimo uspehov skupaj z njimi. Porazi so sestavni del športa, tako kot zmage. 

V novo sezono gremo optimistično skupaj z našimi igralci, starši, navijači. Naredimo to sezono lepo in uspešno!

Iskanje