Naši košarkarji na tekmovanju košarkarski Superšolar

ELE 28. januar, 2015
144

Pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije poteka po osnovnih šolah košarkarsko tekmovanje imenovano Košarkarski Superšolar. V tekmovanju sodeluje tudi Osnovna šola KDK šoštanj, na kateri se šola kar nekaj naših mladih upov. Dobri treningi in forma s klubskih treningov se je tako poznala tudi na šolskem tekmovanju, natančneje v Murski Soboti, kjer je potekal četrtifinalni turnir Košarkarskega Superšolarja. Preberi več!


Včeraj, v torek 27.1.2015, je na Oš I v Murski Soboti potekal četrfinalni turnir Košarkarskega Superšolarja. Poleg naše šole Oš KDK šostanj sta na turnirju nastopili še Oš I M. Sobota in Oš Bojana Ilicha Maribor. Naša šola je z dvema zmagama osvojila 1. mesto ter se tako uvrstila v polfinale (med 24 najboljših osnovnih šol v Sloveniji).


Rezultati tekem:

Oš KDK šostanj:Oš Bojana Ilicha MB 62:37

Oš KDK šostanj:Oš I M. Sobota 50:48


Za našo šolo so nastopili, večinoma igralci KK Elektra, naslednji učenci: Ojsteršek V., Ojsteršek B., Rotovnik M, Kučis D., KresnikP., Kresnik R., Grubešič V. N., Golnar E., Paščanovič A., Ferenc J., Zager EČestitamo fantom za prikazano igro!

Iskanje