Na srečanju veteranov košarke v Šoštanju je zmagala Elektra

ELE 9. junij, 2014
272
Na srečanju veteranov košarke v Šoštanju je zmagala Elektra

V nedeljo je v športni dvorani v šoštanju potekalo, zdaj že tradicionalno, srečanje veteranov košarke. Poleg organizatorja, Veteranov Elektre, so sodelovale še ekipe Luxuris Slovenija 50+, Veterani Domžale in Veterani Kočevje. Zmaga na turnirju pa je ostala v šoštanju, saj so veterani Elektre zasluženo bili najboljši.


V nedeljo je v športni dvorani v šoštanju potekalo, zdaj že tradicionalno, srečanje veteranov košarke. Poleg organizatorja, Veteranov Elektre, so sodelovale še ekipe Luxuris Slovenija 50+, Veterani Domžale in Veterani Kočevje.

Na igrišču smo lahko spremljali mnoge znane obraze, ki so pred leti navduševali s svojimi spretnostmi in znanjem ljubitelje košarke v najvišjih ligah, kot tudi v Euroligi. Najbolj poznano ime med igralci je zagotovo Dušan Hauptman, ki se srečanja veteranov v šoštanju redno udeležuje. Tudi ostali igralci niso zaostajali in so pokazali visoko raven pripravljenosti.

Akcije in poteze sicer niso več tako hitre, so pa še vedno domišljene in polne košarkarske virtuoznosti, kar mogoče danes ljubitelji košarke pogrešamo pri mlajših, še aktivnih igralcih. Navdušil je tudi domači veteran Vladimir Rizman, saj je v finalu »nasul« nasprotnikom kup trojk in bil daleč najboljši strelec tekme.

Veseli smo, da nam pri organizaciji srečanja pomaga KS šoštanj, ki nas podpira že drugo leto zapored in se jim za pomoč zahvaljujemo.

Prav tako pa so pri organizaciji prispevale vse ekipe, udeleženke srečanja. Ekipama Luxuris Slovenija 50+ in Veterani Kočevje želimo dobre tekme, visoko uvrstitev in čim manj poškodb na veteranskem evropskem prvenstvu, ki se začne konec junija na Češkem.

Rezultati:

Veterani Elektra: Veterani Kočevje                                        64:47

Veterani Domžale: Luxuris Slovenija 50+                             61:70

Tekma za tretje mesto:

Veterani Domžale: Veterani Kočevje                                    66:52

Finale:

Veterani Elektra: Luxuris Slovenija 50+                                 85:65

 

Vrstni red:

Veterani Elektra,

Luxuris Slovenija 50+

Veterani Domžale

Veterani Kočevje

Tekme sta sodila: Krofl N., Krofl M. (Zagorje)

 

Vse aktivnosti Veteranov Elektre lahko spremljate, če všečkate ali pošljete zahtevek za prijateljstvo na fb Veterani Elektra

Iskanje