Na mladih se svet gradi ...

ELE 31. avgust, 2011
199
Na mladih se svet gradi ...

KK Elektra je včeraj sklenila dve mladinski pogodbi z dvema perspektivnima mladima košarkarjema iz lastne košarkarske šole. Pogodbi sta podpisala Jan Kosi in Vid Puc!


Oba košarkarja sta vso svoje znanje pridobila v KK Elektra in sta s svojim bogatim košarkarskim talentom že opozorila nase. Navsezadnje je bil lansko leto Vid Puc kadetski reprezentant Slovenije, Jan Kosi pa je bil del ekipe, ki je letos osvojila naslov državnega prvaka v ulični košarki v kategoriji pionirjev ter član ekipe starejših pionirjev U14 KK Elektra, ki je v pretekli sezoni osvojila odlično 3 mesto v Sloveniji.

KK Elektra se bo tudi v prihodnosti trudila zadržati mlade talentirane igralce v domačem klubu ter tako sledila zastavljeni viziji kluba. Ob podpisu pogodb je predsednik kluba Marko štrigl izjavil, da imata oba igralca njegovo popolno zaupanje in da je prepričan, da bosta ob tako veliki delovni vnemi, ki jo imata, svoje znanje zagotovo še nadgradila. KK Elektra jima bo seveda pri njihovem razvoju nudil vso potrebno strokovno podporo. 

Iskanje