Na košarkarskem taboru KK Elektra aktivno in zabavno

ELE 27. avgust, 2013
174
Na košarkarskem taboru KK Elektra aktivno in zabavno

V ponedeljek 26.8.2013 se je v šoštanju začel košarkarski tabor, ki ga organizira KK Elektra. Tabor, ki poteka v zadnjem tednu poletnih počitnic, od 26. do 30.8.2013, od 9.00 do 12.00, letos obiskuje kar 25 nadobudnih košarkarjev in tudi 2 košarkarici, ki pod nadzorstvom trenerjev Rajka Rituperja in Vladimirja Rizmana, preživljajo odlične in aktivne zadnje dneve letošnjih počitnic.


Po uvodnem spoznavanju in prvih aktivnostih na prvem dnevu tabora, so udeleženci tabora drugi dan obiskali trening članske košarkarske ekipe KK Elektra. Skupaj s člani prvega moštva Elektre so opravili lažji trening, opravili nekaj vaj in so tako, vsaj za kratek čas, stopili v čevlje profesionalnega košarkarja.

Udeleženci so nato nadaljevali z aktivnostmi v športni dvorani šoštanj in v telovadnici TVD Partizan. V prihodnjih dneh udeležnce čakajo novi izzivi in obilica novih košarkarskih znanj in izkušenj. V KK Elektra tako nadaljujemo tradicijo košarkarskih taborov v šoštanju in z veseljem mladim ponujamo aktivno preživljanje prostega časa z košarkarsko žogo v rokah. Vsak udeleženec je ob pričetku tabora prejel tudi spominsko majico, brisačko in košarkarsko žogo. Upamo, da bo žoga veliko v uporabi tudi po končanem taboru.  

Iskanje