Na drugi tekmi proti Hrastniku, povsem drug obraz Elektre

ELE 4. september, 2013
202
Na drugi tekmi proti Hrastniku, povsem drug obraz Elektre

Na »povratni« tekmi proti Hrastniku so igralci Elektre le dokazali, da so za razred boljši od sicer borbenih in trdoživih igralcev iz Hrastnika. V domači vrsti so priložnost za dokazovanje dobili vsi igralci iz klopi, odlično igro pa je prikazal mladi Grega Bukovič, ki je odlično nadomestil rahlo poškodovanega Zagorca. 


šoštanj, 4.9.2013, šD šOšTANJ

ELEKTRA šOšTANJ : HRASTNIK   91-36

(16-7, 35-8, 20-13, 20-8)


Sodnika: Jure Letonje, Nace Mohorič

Za Elektro so nastopili: Bukovič G., Brčina, Rizman, šlutej, Podvršnik, Ognjenoviæ, Kosi J., Sever, Leliæ, Stanojeviæ, Bajramliæ, Hasiæ;  

Domači trener Ivan Smiljaniæ je po koncu tekme zagotovo lahko bil veliko bolj zadovoljen, kot ob koncu tekme v Hrastniku. Pristop je bil tisti pravi, sproščenost v igri očitno večja in v drugi četrtini se je pokazala velika razlika v kvaliteti obeh ekip. Zadnjo četrtino so pri Elektri tako igrali zgolj mladi igralci iz klopi, a gostje enostavno niso zmogli ublažiti poraza.

Hrastnik se je kljub porazu predstavil kot dobra ekipa. Najbolj se jim je poznal manko na mestu organizatorja igre, kar je Elektra z agresivno obrambo in resnim pristopom znala kaznovati. Pri Elektri so na parket znova stopili vsi igralci. V prvi peterki je namesto Zagorca, ki je tekmo spremljal iz klopi, začel mladi Grega Bukovič, ki je odigral res dobro tekmo. Razveseljujoča pa je tudi novica, da je svojo prvo pripravljalno tekmo po virozi, in to prav solidno, odigral Bajramliæ. Pri Elektri so manjkali; Zagorc, žal še vedno poškodovani Urban Bukovič, Pajeviæ in Puc.

Gostom iz Hrastnika želimo dobre priprave in dobro sezono v 2.SKL! 

Iskanje