Na 10. Sončkovem dnevu tudi mladi iz Elektre

ELE 10. december, 2007
225
Na 10. Sončkovem dnevu tudi mladi iz Elektre
V nedeljo, 9. decembra je v Novi Gorici potakal že 10. Sončkov dan - mednarodni turnir v košarki za mlade. Med njimi so bili tudi mladi košarkarji in košarkarice iz Košarkarskega kluba Elektra...

10. Sončkov dan

V nedeljo, 9. decembra je v Novi Gorici potakal že 10. Sončkov dan - mednarodni turnir v košarki za mlade. Med njimi so bili tudi mladi košarkarji in košarkarice iz Košarkarskega kluba Elektra. Pod vodstvom dveh trenerjev, Mileta Čepina, ki je vodil dečke letnik 95 in mlajše in Duška Supiča, ki je vodil dekleta letnik 93 in mlajše, so mladi nadobudneži predstavili svoje košarkarsko znanje skozi turnirski sistem tekmovanja. Vsaka ekipa je imela zagotovljene tri tekme. Dekleta so v svoji skupini zmagale kar dvakrat. Boljše so bile od hrvaške ekipe iz Rijeke in od ekipe Šenčur, medtem ko so tesno izgubile proti ekipi ŠD Koš iz Nove Gorice. Dečki pa so dosegli le eno zmago, medtem ko so bili poraženi kar dvakrat.

Vzporedno so potekala tudi razna košarkarska tekmovanja. Iz dekliške ekipe sta se v metanju prostih metov udeležili dve tekmovalki a se nobeni ni uspelo uvrstiti v finale, kjer so jih čakale nagrade.

Osrednja točka mednarodnega turnirja je bila tekma "All star" na kateri je nastopil tudi igralec KK Elektre, Vid Puc. Pod vodstvom trenerja Miha Zupana je dosegel dve točki. Med glavnim odmorom se je v metanju trojk pomeril tudi Kaj Špegel, a tudi njemu se nastop ni najbolje posrečil.Med samo prireditvijo je bilo poskrbljeno za pravi "Show", bogat spremljevalni program je poskrbel, da so se vsi nastopajoči in gledalci počutili res fenomenalno.

Fotogalerija!

Iskanje