Mladi košarkarji v Savudriji

ELE 9. avgust, 2010
226
Mladi košarkarji v Savudriji

Od 3.8. do 8.8. 2010 so mladi košarkarji KK Elektre pod vodstvom trenerja Dušana Maličeviča
opravili pet dnevne priprave v Savudriji.


Poleg treningov so se mladi košarkarji imeli priložnost družiti z vrstniki iz Rusije in Francije. Zadovoljni z nastanitvijo in odlično ter obilno hrano in z izbiro kar 6 košarkaških igrišč so bili mladi košarkaši navdušeni!


Posebna zahvala gospodu Antonu DeCosti in Petru Vrčkovniku, ki sta poskrbela, da so košarkarji imeli vse pogoje za dobro delo!

 

Mnenja udeležencev:


Tadej Kosi, 12 let
V torek zjutraj smo se odpravili v Savudrijo. Tukaj smo preživeli nekaj lepih dni, čeprav smo imeli nekaj težav z vremenom se je vse lepo izšlo. Imeli pa smo tudi jutranji tek. Že prvo jutro  smo se zbudili zgodaj zjutraj in tekli do svetilnika in nazaj. Ker je od treningov že kar nekaj časa smo imeli vsi " težke noge," a dan za dnem je bilo vse lažje. Treningi so bili zanimivi, tako da je  ura in pol hitro minila. Za dni, ki so bili sončni pa je bilo morje odlično! Tukaj v kampu sem užival in naslednje leto si želim priti še enkrat.


Grega Bukovič, 14 let
V torek v zgodnjih jutranjih urah smo se košarkarji KK Elektre odpravili v Savudrijo.
Čeprav smo zaradi prvih treningov v sezoni imeli " težke noge" smo se vseeno imeli super.
Nekaj težav smo imeli z vremenom, saj je dva dni deževalo. Vem in upam,da se bomo
naslednje leto zopet vrnili ter preživeli nekaj lepih dni ob skupnem druženju in igranju košarke.


Jan Kosi, 14 let
V torek zjutraj smo se odpravili v Savudrijo. Tam smo se pripravljali za sezono, ki je pred nami. Vsako jutro ob 7.00 smo tekli do svetilnika in nazaj. Imeli smo nekaj težav z vremenom saj je dva dni deževalo. Drugače pa je bilo super in smo se imeli lepo. Upam, da se bomo s klubom še kdaj vrnili v Savudrijo.


Miha Glavač, 18 let
Na sončni torek 3.8. smo se iz velenjske avtobusne postaje odpravili proti Savudriji. V naslednjih dneh smo preživeli nekaj napornih treningov, ampak to je bil najmanjši problem za nas. Kljub težavam z vremenom smo uspešno brez poškodb zaključili priprave.
Da smo priprave preživeli z nasmeškom na obrazu pa se lahko zahvalimo lepim Rusinjam!

Iskanje