Minulo nedeljo mladinska selekcija U19 Elektre potolkla Konjice-Zreče

ELE 8. januar, 2015
248
Minulo nedeljo mladinska selekcija U19 Elektre potolkla Konjice-Zreče

V nedeljo, 04.01.2015 so se naši mladinci podili v Slovenjskih Konjicah, kjer so gostovali pri ekipi Konjice - Zreče. Odlična predstava Elektrinih igralcev je na koncu prinesla visoko zmago gostov, ki še vedno ostajajo v igri za prvo mesto v skupini BV drugega dela ligaškega tekmovanja.


Elektra je nadzirala potek igre skozi celotno srečanje, tekmo pa odprli z delnim izidom 24:0. Trener Kobale je priložnost za igro ponudil vsem svojim varovancem in čisto vsi so dosegli točke. Razigrana Elektra je še enkrat več pokazala da je ena od glavnih kandidatov za prvo mesto v skupini BV drugega dela ligaškega tekmovanja mladinskih selekcij U19. Ob doseženem prvem mestu bi tako imeli možnost se boriti za najvišja mesta končne razvrstitve v ligi.

 

Izjava trenerja Kobaleta:"Čestitke fantom za prikazano igro. Vesel sem, da je vsak izmed njih dosegel točke in prispeval k tej visoki zmagi. Čaka nas še nekaj tekem, zato moramo pridno delati naprej in še izboljševati našo igro. Cilj je seveda prvo mesto v skupini in upam, da nam bo uspelo."

 

 

Konjice-Zreče : Elektra šoštanj 60:110 (7:31, 19:28, 18:28, 16:23)

Strelci za Elektro: Kosi J. 26, Bukovič G. in Purnat po 13, Omladič 12, špegel 10, Stropnik in Kosi T. po 8, Rojnik in Babajiæ po 7, Žnidar Petelinšek 4, Jurko 2

Iskanje