Liga UPC Telemach za prvaka se nadaljuje

ELE 1. april, 2008
213
Liga UPC Telemach za prvaka se nadaljuje
S torkovim uvodnim dvobojem 3. kroga, v katerem se bosta v Ljubljani ob 18.30 pomernili moštvi Geoplina Slovana in Elektre Esotech, se bo nadaljevala liga UPC Telemach za prvaka.

Liga UPC Telemach za prvaka se nadaljuje

S torkovim uvodnim dvobojem 3. kroga, v katerem se bosta v Ljubljani ob 18.30 pomernili moštvi Geoplina Slovana in Elektre Esotech, se bo nadaljevala liga UPC Telemach za prvaka. Preostale tri tekme tega kroga bodo na sporedu v sredo. Helios bo v Domžalah ob 19. uri gostil košarkarje TCG Mercatorja, pri Luki Koper bo prav tako ob 19.00 gostovala ekipa Zlatoroga, ob 20. uri pa bo v Novem mestu še dvoboj med Krko in Unionom Olimpijo.

 


Izjavi trenerjev pred tekmo:

 

Rudolf Jugo, trener Geoplina Slovana: "Po dvoboju s TCG Mercatorjem nas čaka še ena podobna tekma, saj k nam v goste prihaja moštvo Elektre Esotech, ki prav tako kot Škofjeločani nima kaj izgubiti. Bistveno bo, da ostanemo zbrani vseh 40 minut ter tako dosežemo novo zmago v ligi UPC Telemach za prvaka. To zagotovo ni lahka naloga, saj imajo tekmeci kar precej kakovostnih in izkušenih posameznikov. Poudaril bi še to, da smo trenutno brez poškodovanega centra Marka Jovanoviæa, za katerega upam, da se nam čim prej pridruži."

Ivan Stanišak, trener Elektre Esotech: "Čaka nas dvoboj z izjemno kakovostna ekipa Geoplina Slovana, ki je to, koliko je vredna, pokazala v uvodnih krogih lige  UPC Telemach za prvaka. Kljub temu, da se Kodeljevčani v ligo NLB ne morejo uvrstiti, jim motiva očitno ne manjka, a mi se ne predajamo. Brez Šimuniæa in Dobovičnika bomo skušali igrati čim bolje, seveda pa priložnosti za to, da favorite presenetimo, ne bomo kar tako spustili iz rok."

 

Iskanje