Larry Hall nova okrepitev Elektre

ELE 14. november, 2008
196
Larry Hall nova okrepitev Elektre
Člansko ekipo Košarkarskega kluba Elektra je včeraj s podpisom pogodbe okrepil ameriški igralec Larry Donell Hall jr., ki je v Šoštanj prišel iz Kalifornije. Larry Hall je 25-letni in 188 cm visoki igralec na poziciji organizatorja igre, ki je v ...
LARRY HALL NOVA OKREPITEV ELEKTRE ESOTECH

Člansko ekipo Košarkarskega kluba Elektra je včeraj s podpisom pogodbe okrepil ameriški igralec Larry Donell Hall jr., ki je v Šoštanj prišel iz Kalifornije.

Larry Hall je 25-letni in 188 cm visoki igralec na poziciji organizatorja igre, ki je v lanski sezoni igral na Finskem in sicer za prvoligaški ekipi Nokia in Tapiolan Honka, kjer je vedno bil v prvih peterkah. Za ekipo Tapiolan Honka je odigral 13 tekem, kjer je v povprečju na tekmo dosegel 18,5 točk, 4,8 skokov, 2,1 asistenc ter 1,8 pridobljenih žog. V izvajanju prostih metov je bil 66,7% natančen, v celoti pa je bil 48,2% uspešen pri metu na koš. V sezoni 2006/07 je Larry Hall igral v ZDA v ligi NCAA2 za ekipo Western Oregon university, predtem pa za Jordan High School iz Long Beach Kalifornija.

Larry Hall bo za ekipo Elektra Esotech prvič nastopil že v soboto na prvenstveni tekmi proti ekipi Zagorja, domačemu občinstvu pa se bo predstavil v soboto, 22.11., ko Elektra Esotech igra proti ekipi Alposa iz Šentjurja.

Iskanje