Krka v dvorani Leona Štuklja do prve letošnje zmage, Elektri tretji poraz

ELE 22. oktober, 2014
279
Krka v dvorani Leona Štuklja do prve letošnje zmage, Elektri tretji poraz

Včeraj, v torej 21.10.2014, se je v Novem mestu ob 20.00 uri odigrala tekma 3. kola Lige Telemach med domačo ekipo in gosti iz šoštanja. Krka, ki je veljala za nespornega favorita tekme, je po tesnem in neprepričljivem začetku na koncu slavila z izidom 81:48.


Tekmo so bolje začeli igralci Elektre, ki so s hitrimi protinapadi povzročali nemalo preglavic domačim, kar je izzvalo nevšočnosti na tribunah s strani domačih navijačev. Po zelo izenačeni prvi četrtini so se v drugih desetih minutah domači, ki igrajo pod vodstvom trenerja Aleksandra Džikiæa, nekoliko bolj uspešno branili in z uspešnimi zaključki v napadu naredili razliko 12 točk. V tretji četrtini sta si Malus in Bajramliæ hitro nabrala 4 osebne napaka, zaradi česar ju je bil gostujoči trener Rituper primoran poslati na klop. Krka je v drugem delu znala izkoristiti krajšo klop in slabšo rotacijo Elektre in si pred domači gledalci priigrati prvo letošnjo zmago v Ligi Telemach.

 

Komentar Rajmonda Rituperja, trenerja Elektre: "Povno v nekaterih segmentih igre nismo bili kreativni in iznajdljivi, zato nas čaka veliko dela. Dobra stvar je, da nas sedaj čaka nekoliko daljši premor, v katerem bomo popravljali veliko stvari in nato skušali kakšno tekmo zmagati."

 

Krka : Elektra šoštanj 81:48 (16:15, 24:13, 21:7, 20:13)

 

Srelci za Elektro: Malus 17 (4 podaje, 2 asistenci, 2 ukradeni žogi), Brčina 7, Bajramliæ in Zagorc po 6, Kosi J., Lekiæ, Bukovič U. in Horvat po 3

Iskanje