Kratek odmor Elektre na Kitajskem

ELE 29. september, 2006
228
Kratek odmor Elektre na Kitajskem
Igralci Elektre Esotech so zadnje tri dni preživeli v mestu Hangzhou, kar se izkoristili za počitek in dodaten trening po napornem prvem delu turneje. Poleg tega so vsak dan odigrali še ...

Kratek odmor Elektre na Kitajskem

Igralci Elektre Esotech so zadnje tri dni preživeli v mestu Hangzhou, kar se izkoristili za počitek in dodaten trening po napornem prvem delu turneje.

Poleg tega so vsak dan odigrali še trening tekmo z domačo ekipo Zhejiang Wanma Cyklones. Domača ekipa se je za naslednjo sezono okrepila, njihov novi trener pa je po mnenju tukajšnjih poznavalcev najboljši trener na Kitajskem. Igro gradi na zelo trdi in agresivni obrambi s hitrim prenosom žoge v protinapad. Trening tekme so bile za igralce Elektre zelo koristne, saj so si lahko nabirali dodatne izkušnje v igri z fizično zelo močnimi nasprotniki. Prve dve tekme sta bile rezultatsko zelo izenačeni, vsaka ekipa je po enkrat zmagala. V tretji tekmi pa je trener Lazič namenil minutažo predvsem mlajšim igralcem, zato je to tekmo domača ekipa dobila brez večjih težav.

Jutri zjutraj (petek, 29.9.) se vračamo v mesto Suzhou, kjer bomo ostali čez vikend.

Foto: Vlado Pečnik (skupinska slika po končani trening tekmi)


 Sorodne novice na spletni strani KK Elektre:

Iskanje