Kot naslednja v Šoštanj prihaja ekipa iz Grosuplja - Grosbasket

ELE 28. januar, 2015
247
Kot naslednja v Šoštanj prihaja ekipa iz Grosuplja - Grosbasket

V soboto, 31.01.2015, se bodo odigrale preostale tekme 16. kroga Lige Telemach. Elektra se bo v domači dvorani pomerila s solidno ekipo Grosbasket, ki se trenutno nahaja na sredini prvenstvene lestvice. Elektri v boju za obstanek že pošteno teče voda v grlo, vendar se kljub težki situaciji trener Kobale s svojimi varovanci še ni predal. Ali jim bo tokrat uspelo iztržiti prvo letošnjo zmago? Vabljeni k ogledu tekme!


Elektra je v tej sezoni proti svojim nasprotnikom bila že velikokrat zelo blizu pozitivnemu izidu, a jim je vselej zmanjkalo nekaj športne sreče. Sreča spremlja hrabre pravijo in prav s takšnim pristopom se v preostali del sezone podajajo varovanci trenerja Jerneja Kobaleta. še vedno verjamejo vase in odločno odgovarjajo, da še ni nič izgubljeno in zaključeno. Njihov naslednji nasprotnik bo Grosbasket, ki se v tej sezoni solidno drži sredine lestvice. V gostujoči zasedbi igra kar nekaj izvrstnih košarkarjev, vendar je po mnenju mnogih njihovo glavno orožje Željko Zagorac. Če Elektri uspe preprečiti Zagorcu, da se razigra, bo napad gostov težje stekel. Prav tu vidijo naši fantje priložnost za razbijanje igre nasprotnika in prevzemanje pobude pred domačimi navijači. Elektra je krajši premor (dva vikenda brez tekme) izkoristila za dobre treninge, prijateljsko tekmo in nabiranje sveže moči za naslednjo tekmo, ki bi jim ob morebitni zmagi dala pravega zagona. Tega se zelo dobro zavedajo domači igralci, ki napovedujejo tekmo vredno ogleda.

 

A da bo vse skupaj potekalo v pravem košarkarskem vzdušju je seveda zelo dobrodošla bučna podpora navijačev na tribuni. Zato vabimo vse ljubitelje košarke v šaleški dolini, da se nam pridružite na naslednji tekmi, ki bo potekala v soboto 31.01.2015 od 19.00 ure dalje.


PRIDITE NA NAVIJAJTE ZA NAšE FANTE!!! SPODBUJAJMO JIH SKUPAJ!!! ZMAGAJMO SKUPAJ!!! VERJAMEMO, DA NAM BO USPELO!!!


SE VIDIMO V SOBOTO OB 19.00 URI!!!


NAPREJ ELEKTRA!!!

Iskanje