Košarkarski tabor v polnem zagonu

ELE 22. avgust, 2011
195
Košarkarski tabor v polnem zagonu

V ponedeljek 22.8.2011 se je v šoštanju začel košarkarski tabor, ki ga organizira KK Elektra. Tabor, ki poteka od 22. do 26.8.2011, od 9.00 do 12.00, letos obiskuje kar 27 nadobudnih košarkarjev starosti do 12 let, ki pod nadzorstvom trenerja Tomaža Hermana in njegovega pomočnika Naceta Mohoriča, spoznava prvine košarkarske igre in svoj prosti čas preživlja aktivno, pozitivno in nadvse koristno. 


Prvi dan košarkarskega tabora je bil malce drugačen kot ostali dnevi. Po uvodnem spoznavanju so udeleženci tabora obiskali trening članske košarkarske ekipe KK Elektra, se preizkusili v nekaj vajah in nato izzvali članske igralce na dvoboje raznih vrst. Tako so se nekateri pomerili v igri 1 na 1 proti Žigi Zagorcu in Sanelu Bajramliæu., se pomerili v igri 3 na 3 proti Aljažu šluteju, Vidu Pucu in Juretu Letonje, drugi pa so raje metali trojke proti Janu Rizmanu. Ob igrah in zabavi so tako udeleženci tabora spoznali in občutili utrip članskega treninga.

Po obisku so udeleženci nato nadaljevali z aktivnostmi na zunanjem košarkarskem igriču pri stari Oš Bibe Roecka. Nekaj pred 12. uro so se še okrepčali s sladoledom v mestni slaščičarni in prvega dneva je bilo še kar prehitro konec.  

Košarkarski tabor je pogled na svet in življenje skozi košarko. Z udejstvovanjem bodo udeleženci pokazali svojo trdnost, samozavest in željo po tem, da postanejo zdrave in zrele osebnosti za vse izzive, ki jih čakajo v življenju. V KK Elektra tako nadaljujemo tradicijo košarkarskih taborov v šoštanju in z veseljem mladim ponujamo aktivno preživljanje prostega časa z košarkarsko žogo v rokah. 

Iskanje