Košarkarski tabor Šoštanj 2011 je zaključen

ELE 26. avgust, 2011
176
Košarkarski tabor Šoštanj 2011 je zaključen

Danes se je zaključil košarkarski tabor, ki je pod nadzorstvom trenerja Tomaža Hermana in pomočnika ter sodnika Naceta Mohoriča, potekal od ponedeljeka 22.8. do petka 26.8.2011, vsak dan od 9.00 do 12.00 v telovadnici Oš šoštanj.


Na košarkarskem taboru, ki ga je po enoletnem premoru, zopet organiziral KK Elektra, se je osnov košarkarske igre in košarkarskih pravil, učilo kar 27 udeležencev starih od 9 do 13 let. Udeleženci so bili iz celotne šaleške doline in tudi izven, kar je lepo priznanje za naš klub in novo potrdilo, da delujemo dobro in v skladu z našo vizijo..

Na taboru so se udeleženci imeli naravnost odlično in po mnenju mnogih je tabor minil kar prehitro. Najbolj jim je v spominu ostal obisk članskega treninga, ki se je odvil prav prvi dan tabora. Udeleženci so se tako lahko družili s svojimi vzorniki in okusili trd profesionalni košarkarski kruh.

Skozi dneve košarkarskega tabora pa so poleg košarkarskega znanja, udeleženci pridobili tudi druge dobre lastnosti kot so skupinsko delo, prijateljstvo, aktivno preživljanje prostega časa ... in še kaj bi se našlo.

Vse to je dober razlog, da košarkarski tabor organiziramo tudi naslednje leto.

Iskanje