Košarkarski tabor KK Elektra 2012 v polnem razmahu

ELE 27. avgust, 2012
198
Košarkarski tabor KK Elektra 2012 v polnem razmahu

V ponedeljek 27.8.2012 se je v šoštanju začel košarkarski tabor, ki ga organizira KK Elektra. Tabor, ki poteka v zadnjem tednu poletnih počitnic, od 27. do 31.8.2012, od 9.00 do 12.00, letos obiskuje kar 42 nadobudnih košarkarjev starosti do 12 let, ki pod nadzorstvom trenerja Rajka Rituperja in njegovih pomočnikov (Nace Mohorič in Miško Cilenšek), spoznava prvine košarkarske igre in svoj prosti čas preživlja aktivno, pozitivno in nadvse koristno. 


Prvi dan košarkarskega tabora je bil za udeležence verjetno najbolj zanimiv. Po uvodnem spoznavanju so udeleženci tabora obiskali trening članske košarkarske ekipe KK Elektra in si ogledali kako izgleda trening za profesionalne košarkarje ter se preizkusili v nekaj vajah. Ob igrah in zabavi so tako udeleženci tabora spoznali in občutili utrip članskega treninga.  

Po končanem uvodnem obisku in okrepčilni malici so udeleženci nato nadaljevali z aktivnostmi na zunanjem košarkarskem igriču pri stari Oš Bibe Roecka in v telovadnici TVD Partizan. V prihodnjih dneh udeležnece tako čakajo novi izzivi in obilica novih košarkarskih znanj in izkušenj.  

Košarkarski tabor je pogled na svet in življenje skozi košarko. Z udejstvovanjem udeleženci prikazujejo svojo trdnost, samozavest in željo po tem, da postanejo zdrave in zrele osebnosti za vse izzive, ki jih čakajo v življenju. V KK Elektra tako nadaljujemo tradicijo košarkarskih taborov v šoštanju in z veseljem mladim ponujamo aktivno preživljanje prostega časa z košarkarsko žogo v rokah. Vsak udeleženec je ob pričetku tabora prejel tudi spominsko majico in košarkarsko žogo. Upamo, da bo žoga veliko v uporabi tudi po končanem taboru. 

Iskanje