Košarkarji Elektre na obisku v Varstveno-delovnem centru SAŠA

ELE 24. april, 2008
203
Košarkarji Elektre na obisku v Varstveno-delovnem centru SAŠA
Iz Varstveno-delovnega centra SAŠA iz Velenja so na otvoritev novih trim prostorov in svečanosti ob pridobitvi novega vozila povabili tudi košarkarje šoštanjske Elektre. Članska ekipe se je ...

Košarkarji Elektre na obisku v Varstveno-delovnem centru SAŠA

Iz Varstveno-delovnega centra SAŠA iz Velenja so na otvoritev novih trim prostorov in svečanosti ob pridobitvi novega vozila povabili tudi košarkarje šoštanjske Elektre. Članska ekipe se je z veseljem odzvala vabilu na svečan in družabni dogodek, ki je potekal danes (četrtek, 24.4.2008) od 11.30 ure dalje.

V novih prostorih VDC SAŠA so v začetku prireditve pripravili krajši kulturno-športni program s pozdravom vsem prisotnim. Nato je sledila svečana predstavitev novega vozila na zunanjem igrišču. Sledilo je skupinsko slikanje in nato kosilo. V drugem delu prireditve se je članska ekipa Elektra Esotech pomerila z ekipo VDC v družabno-prijateljski tekmi na en koš. Domača ekipa, sestavljena iz igralcev treh varstveno delovnih centrov (Velenje, Mozirje in Žalec) je v napeti tekmi z veliko razliko premagala člansko ekipo Elektre, saj je na koncu bilo kar 49:19 za domače. Napovedana je že povratna tekma v sezoni 2008/09.

Ob zaključku je bil med VDC SAŠA in KK Elektro sklenjen dogovor o prihodnjih podobnih srečanjih, hkrati pa bodo varovanci VDC skupaj s svojimi mentorji in sorodniki prišli na ogled zadnje članske tekme Elektre Esotech v sezoni 2007/08, ki bo 13. maja proti ekipi TCG Škofja Loka.

FOTOGALERIJA (foto: VDC SAŠA)

Iskanje