KK Elektra z novo energijo v novo sezono 2011-2012!

ELE 2. avgust, 2011
206
KK Elektra z novo energijo v novo sezono 2011-2012!

Košarkarski klub Elektra je v ponedeljek, 1. avgusta, s prvim uradnim treningom članske ekipe, pričel s pripravami na novo tekmovalno sezono 2011/2012. Na uvodnem treningu je bilo prisotno lepo število igralcev in kandidatov za 1. ekipo. 


Uvodni trening je vodil novi glavni trener članske ekipe Gašper Potočnik, pomagala pa sta mu trenerja mlajših selekcij Sebastjan Krašovec in Duško Maličevič. Na treningu sta bila prisotna tudi kondicijski trener Žiga Mravljak in fizioterapevt Vlado Pečnik, ki bosta v letošnji sezoni skrbela za dobro fizično pripravljenost ekipe.

  V klubu je jedro ekipe že znano. Igralcem z veljavnimi pogodbami, Salihu Nuhanoviæu, Branetu Lekiæu in Denisu Æosiæu, so se priključili Žiga Zagorc, Sanel Bajramliæ in Ðorðe Leliæ, ki so pogodbe podpisali pred nedavnim. Okostje ekipe je tako znano.  Za vstop v člansko ekipo pa se potegujejo še igralci iz mlajših selekcij in nekaj igralcev, ki so na preizkušnji in pridno vadijo s člansko ekipo.  

Vsem igralcem zbranim na prvem treningu, je spregovoril predsednik kluba Marko štrigl, ki je med drugim dejal, da je vodstvo letošnjo sezono zastavilo izjemno ambiciozno in v klubu angažiralo več vrhunskih trenerjev, ki bi bodo podlaga za dobro delo. Na igralcih samih je, da sedaj dobro trenirajo in pokažejo svoje znanje. Zaželel jim je še uspešno sezono in čim manj poškodb.  

Članska ekipa se bo prvič uradno predstavila domačem občinstvu na sedaj že tradicionalnem memorialu Matjaža Natka (letos že 8. po vrsti), ki bo potekal od 30.9. do 1.10. v športni dvorani šoštanj. 

Iskanje