KK Elektra okrepljena v novo sezono

ELE 26. julij, 2011
202
KK Elektra okrepljena v novo sezono

(šoštanj, 26. julija) Košarkarski klub Elektra je okrepil svoje vrste in pred novo sezono podpisal pogodbe s tremi novimi igralci. Pogodbe so podpisali Žiga Zagorc, Sanel Bajramlič in Ðorðe Leliæ.

S prihodom omenjenih igralcev je tako sestavljeno okostje ekipe, ki bo na voljo novemu trenerju KK Elektra Gašperju Potočniku, sicer tudi pomočniku selektorja slovenske reprezentance Božidarja Maljkoviæa. 


Vsi trije košarkarji so stari znanci slovenskih košarkarskih parketov.

Žiga Zagorc je 27. letni in 188 cm visok organizator igre, ki je v pretekli sezoni zastopal barve Heliosa, sicer pa je že igral tudi za Rudar Trbovlje (Slo), Pivovarno Laško (Slo) in Zagorje Banko Zasavje (Slo). Moto Žige Zagorca je »nikoli ne odnehaj in vztrajaj do konca«, kar je odlična napoved za borbeno, nepopustljivo in hitro igro KK Elektra v prihodnji sezoni.

Nov obraz je tudi Sanel Bajramliæ, 26. letni in 198 cm visok igralec, ki je podobno kot Žiga Zagorc, znan predvsem po svoji nepopustljivosti, vztrajnosti in borbenosti. Nazadnje je zastopal barve Heliosa iz Domžal, sicer pa je v svoji karieri igral tudi za Zagorje Banko Zasavje.  

Zadnja okrepitev KK Elektra pa je v klubu že dobro poznani obraz Ðorðe Leliæ, ki je podaljšal pogodbo s klubom v katerem je že igral pretekli dve sezoni. Ðorðe Leliæ je izjemno borben in agresiven košarkar, ki prihaja iz Srbije, kjer je svoje prve košarkarske korake naredil pri klubu OKK šabac.  

Vsi igralci imajo svoj ugled v slovenskem košarkarskem prostoru in njihov način igre, ki temelji na agresivnosti, borbenosti in nepopustljivosti bo nedvomno tudi nov zaščitni znak KK Elektra.  

Ob podpisu je Žiga Zagorc povedal:  

»Zelo sem vesel, da sem se priključil urejeni in dobro organizirani sredini, kot je KK Elektra. Verjamem, da se bo pod vodstvom Gašperja Potočnika, o katerem je slišati samo pozitivne stvari, trdo delalo in da bomo realizirali pred sezono zastavljene cilje kluba. Za sebe si želim predvsem čim boljše igre, da pomagam ekipi pri doseganju zastavljenih ciljev in da vsem dvomljivcem enostavno dokažem, da še vedno znam igrati kvalitetno košarko.  

Sanel Bajramliæ:  

»Izjemno sem vesel, da sem prišel v tako dobro urejeno in odlično organizirano sredino, kot je KK Elektra. Pred letošnjo sezono sta prišla dva nova in zelo kvalitetna trenerja, ki sta delovala v močnih klubih z zelo kvalitetnimi trenerji. Verjamem, da bosta svoje znanje prenesla na nas igralce in da bomo skupaj uspeli realizirati zastavljene cilje kluba. Moj cilj je, da na vsakem treningu in tekmi pokažem svoj maksimum, da zmagamo čim več tekem in napolnimo tribune šoštanjske dvorane«.  

Ðorðe Leliæ:  

»Zelo sem vesel, da sem podaljšal pogodbo s KK Elektra, ki ima odlične pogoje za trdo delo, za napredek v znanju ter tako posledično za uveljavljanje mladih igralcev. Upam, da bomo s trdim delom uspeli realizirati zastavljene cilje kluba«.    

 

Predsednik kluba Marko štrigl je ob podpisu pogodb izrazil zadovoljstvo, da v klub prihajajo trije izkušeni prvoligaški igralci, ki so že dokazali, da se znajo uspešno spopadati z izzivi. Poudaril je, da je prepričan da je zastavljeno okostje ekipe garancija za uspešno sezono in dober razvoj mlajših igralcev v klubu. 

Iskanje