KK ELektra ima novo vodstvo

ELE 18. maj, 2011
204
KK ELektra ima novo vodstvo

Na današnji redni letni skupšini KK Elektra je klub dobil novo vodstvo in nov zagon za delo.


Na današnji redni skupščini KK Elektra, ki je potekala v veliki sejni sobi Občine šoštanj se je za KK Elektra začelo novo obdobje. Zaradi podane odstopne izjave dosedanjega predsednika Darka Lihtenekerja, ki je odstopil zaradi nezdružljivosti funkcij (na zadnjih lokalnih volitvah je bil izvoljen v občinski svet Občine šoštanj), smo morali izvoliti novo vodstvo. KK Elektra je razpisal kandidacijski postopek za predsednika KK Elektra. Kandidati so morali svoji kandidaturi priložiti program dela (vsebinski in finančni) za mandatno obdobje 2011-2015 ter spisek do 9 članov upravnega odbora (zaprta lista po mandatarskem sistemu).

Na razpis za kandidaturo je na naslov kluba prišla samo ena prijava. Kandidat za predsednika g. Marko štrigl je na današnji skupščini predložil svoj program dela in predlagal člane upravnega odbora.

 

Dnevni red skupščine je bil sledeč:

1.   Izvolitev organov

2.   Vsebinsko in finančno poročilo za leto 2010

3.   Poročilo nadzornega odbora

4.   Razrešitev predsednika in UO

5.   Volitve novega predsednika in članov UO

6.   Predstavitev programa

7.   Razno

Vsak član kluba ima sicer na skupščini 1 glas. Kot član kluba se smatra vsak, ki ima plačano članarino 2010/11. Veljavne sklepe skupščina sprejema z večino navzočih glasov.      

 

Za mandatno obdobje 2011-2015 je bilo zvoljeno sledeče novo vodstvo kluba:

Predsednik KK Elektra: Marko štrigl

Podpresednik KK Elektra: Darko Lihteneker

Člana upravnega odbora: Bojan Rotovnik in Žiga Brodnik  

 

Novo izvoljenem vodstvu KK Elektra čestitamo za izvolitev in za pogum, da so pripravljeni v teh za šport težkih časih, prevzeti tako odgovorno nalogo. KK Elektra, ki ima že več kot 60. letno tradicijo bo tako s polnimi jadri nove energije in svežega vetra zajadral v novo obdobje. 

 

Zmagujmo skupaj še naprej! 

Iskanje