KK Eektra dopolnjuje svoje vrste z mladimi močmi

ELE 10. avgust, 2011
177
KK Eektra dopolnjuje svoje vrste z mladimi močmi

KK Elektra je danes, v skladu s svojo vizijo kluba, sklenila pogodbe s tremi perspektivnimi mladimi košarkarji iz lastne košarkarske šole. Pogodbe so podpisali Urban Bukovič, Danijel Pajeviæ in Jan Rizman. 


Za Urbana Bukoviča in Danijela Pajeviæa sta to prvi profesionalni pogodbi. Oba mlada in perspektivna košarkarja sta svoje znanje pridobila v vseh mlajših selekcijah KK Elektra in sta s svojim talentom opozorila nase tako v mladinski kot tudi že članski konkurenci.

Poleg omenjenih dveh pogodb je mladinsko pogodbo podpisal Jan Rizman, še en mlad in zelo perspektiven igralec iz šoštanja. Jan se je tako pridružil Aldinu Hasiæu, ki ima že podpisano mladinsko pogodbo s klubom.  

KK Elektra bo v bližnji prihodnosti podpisala še kakšno pogodbo z mladimi perspektivnimi igralci iz mlajših selekcij in tako sledila  zastavljeni viziji kluba. Ob podpisu pogodb je predsednik kluba Marko štrigl izjavil, da imajo vsi trije njegovo popolno zaupanje in da je prepričan, da se lahko razvijejo v kvalitetne košarkarje. KK Elektra jim bo pri njihovem razvoju nudil vso potrebno strokovno podporo, na njih samih pa je, da do popolnosti izpilijo svoj nesporni talent.  

Igralci so ob podpisu pogodb povedali:  

Urban Bukovič  

Zahvaljujem se košarkarskem klubu Elektra in njenemu vodstvu za izraženo zaupanje in ponujeno priložnost, ki jo bom skušal kar najbolje izkoristiti. V klubu so odlični pogoji za delo, trenira se kvalitetno in vzdušje v ekipi je res odlično. Vse to je dober obet za prihajajočo sezono.  

Danijel Pajeviæ  

Vesel sem, da sem svojo prvo profesionalno pogodbo podpisal z domačim klubom. Nadejam se kvalitetnih treningov, trdega dela in dobrega vzdušja v ekipi. Vse to nas bo pripeljalo do uresničitve pred sezono zastavljenih ciljev.  

Jan Rizman  

Ob podpisu mladinske pogodbe sem zelo vesel. Trenutno treniramo zelo dobro, z vsemi novimi igralci smo se zelo dobro ujeli in upam, da bomo dosegli vse pred sezono zastavljene cilje. Predvsem pa si želim, da bi tudi mi mlajši igralci dobili priložnosti, ki jo bomo seveda izkoristili po svojih najboljših močeh.  

Iskanje