Kadeti rutinirano premagali Hopse iz Polzele, mladinci neuspešni v Domžalah

ELE 14. oktober, 2014
251
Kadeti rutinirano premagali Hopse iz Polzele, mladinci neuspešni v Domžalah

Minuli vikend, v soboto 11.10. in nedeljo 12.10.2014, so naši kadeti in mladinci odigrali novi prvenstveni tekmi. V domači športni dvorani v šoštanju so igralci kadetske selekcije U17 ugnali Hopse z izidom 139:61, mladinska selekcija U19 pa je v gostem izgubila z ekipo Helios Domžale A z izidom 88:66.


V soboto dopoldan so kadeti z Duškom Maličeviæem na čelu več kot nadigrali goste iz Polzele. Tekmo so začeli zelo disciplinirano in odločno, kar se je odražalo v številkah na semaforju, saj je Elektra v prvem polčasu dosegla kar 78 točk. Navodilo trenerja, da nasprotnika ne podcenjujejo, so igralci vzeli sila resno in v nadaljevanju še naprej igrali izvrstno. V domači ekipi je bilo razpoloženih kar nekaj igralcev, na katere Hopsi niso imeli pravega odgovora. Z odlično timsko igro je Elektra uspela povsem nadigrati nasprotnika in na koncu slaviti s kar 78 točkami razlike.


ELEKTRA šOšTANJ : Hopsi Polzela 139:61 (38:14, 40:17, 30:16, 31:14)


Strelci za ELEKTRO: Omladič 23, Marolt in Rojnik po 20, Skorenšek 18, Jurko 17, Trap 12


Izjava trenerja Maličeviæa: Po nesrečnem porazu na zadnji tekmi v Ljubljani smo se pobrali in odigrali tako kot znamo! še vedno imamo veliko prostora za napredek v naši igri, katero bomo izboljševali na prihajajočih tekmah. Priložnost za igro so dobili vsi igralci in jo tudi izkoristili! Rad bi čestital svojim fantom!


ČESTITKE FANTJE ZA PRISTOP IN PRIKAZANO IGRO!!! ČESTITKE TUDI TRENERJU!!!



V nedeljo je mladince čakalo težko dostovanje v Domžalah, kjer se so pomerili z ekipo Helios Domžale A, ki imajo letos visoko zastavljene cilje. V prvi četrtini so naši fantje nekako še držali nizek zaostanek, ki pa se je v nadaljevanju počasi a konstantno povečeval. Na polčas je Elektra odšla z 11 točkami zaostanka. V drugem delu se je nasprotnik še bolj razigral in je kljub veliki želji in borbenosti naših fantov uspel povišati svojo prednost. Ob zadnjem zvoku sirene je tako bil rezultat na semaforju 88:66 za domače.


Helios Domžale A : ELEKTRA šOšTANJ 88:66 (24:19, 20:13, 23:15, 22:19)


Strelci za ELEKTRO: Kosi J. 27, Kosi T. 12, Stropnik 7


Izjava trenerja Kobaleta: Tekma je bila težka, saj nam je nasproti stala dobra ekipa Heliosa. V obrambi smo odigrali slabo in tako dopustili nasprotniku, da se razigra. V napadu nam met ni stekel in tako je bilo na koncu logično, da smo visoko izgubili.


 

Iskanje